Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všetci, takže, ako väčšina šťastlivcov, tak aj mne sa konečne podarilo niečo, čo som dúfal, že sa nestane. Múriky v neviditeľnej rovine a vybavené. Zadný blatník pod nádržou oškrený a preliačený. A preto sa chcem spýtať. Má niekto skúsenosti s touto opravou? Robia to v servise spoľahlivo, či vôbec sa to neoplatí dať robiť? A poprípade, koľko si za to od Vás vypýtali? V Peugeote to bude asi riadne drahé :D

Odesláno

Mne sa stalo to iste. No ja mam havarijnu poistku, takze to riesim cez Peugeot. Dvere lak, zrkaldo vymena, blatnik oprava, listy (2x) lak a zadny naraznik lak.

celkovo 1000 - 1200€

v neorigo servise to bolo 600-800€, no chcel som si byt isty kvalitou prace

[upravil dne 14/2/11 17:24 Gibon83]

Odesláno

v peugeote sa neda hovorit o kvalite prace :-) to su len vymienaci dielov :-) s manualom na peugeota :-)chvala panu bohu ze vedsinou si veci robim sam, ale co sa tyka klampiariny na to mam fachtmana, v peugeote zlavu na diely 20% tak to ide lacnejsie. mne nastriekali predny naraznik a atak na pixu ze to museli striekat znova, ked som dosiel na slniecko tak tam boli stekance., tak som ich poslal do teplych krajin. a to ze su uno quality.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...