cambi Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Čaute všetci, takže, ako väčšina šťastlivcov, tak aj mne sa konečne podarilo niečo, čo som dúfal, že sa nestane. Múriky v neviditeľnej rovine a vybavené. Zadný blatník pod nádržou oškrený a preliačený. A preto sa chcem spýtať. Má niekto skúsenosti s touto opravou? Robia to v servise spoľahlivo, či vôbec sa to neoplatí dať robiť? A poprípade, koľko si za to od Vás vypýtali? V Peugeote to bude asi riadne drahé Citovat
Gibon83 Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Mne sa stalo to iste. No ja mam havarijnu poistku, takze to riesim cez Peugeot. Dvere lak, zrkaldo vymena, blatnik oprava, listy (2x) lak a zadny naraznik lak. celkovo 1000 - 1200€ v neorigo servise to bolo 600-800€, no chcel som si byt isty kvalitou prace [upravil dne 14/2/11 17:24 Gibon83] Citovat
Pheneus Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 v peugeote sa neda hovorit o kvalite prace :-) to su len vymienaci dielov :-) s manualom na peugeota :-)chvala panu bohu ze vedsinou si veci robim sam, ale co sa tyka klampiariny na to mam fachtmana, v peugeote zlavu na diely 20% tak to ide lacnejsie. mne nastriekali predny naraznik a atak na pixu ze to museli striekat znova, ked som dosiel na slniecko tak tam boli stekance., tak som ich poslal do teplych krajin. a to ze su uno quality. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.