Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 vs. S-MAX  

5 hlasů

1. 1. 5008 vs. S-MAX

• 5008
      33
    • S-MAX
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Šaldo, už ti nabídl další alternativu a to 508 v kombi. A teda po tom co jsem viděl 508mu na živo, tak nemít to co mám, tak jdu do ní.

Eltone, s tím nesouhlasím, sice je 508sw pěkný auto, až moc( aspoň zvenku:aut) ale není to větší než 406 break, chci jít do většího a hlavně vyššího auta, ale zase ne aby to byl autobus, proto mě Peugeot dalším autem oslovil jen tou 5008, a zase u Fordu je pro mě jedinný auto právě S-max;)

Jinak jsem tady snad ještě neřekl který z těhle dvou aut je horší či lepší, jen u mě má trochu navrch S-max, ale to jen vzhledem, nemá to nic společnýho s kvalitou aut, s třídou aut a podobně, jen se mě prostě líbí o trošku víc než právě 5008, ale ta je zase od Peugeota, proto pořád váhám, ještě že na to přemýšlení mám pár let čas:D

Výbírat mezi 5008 a S-maxem je trošku zvláštní. Obě auta jsou úpně jiná kategorie. V jednom časopise, už nevím v jakém, proti sobě právě postavili v testu tyto dvě auta, což jsem naprosto nepochopil!:myslim 5008 je vlastně vyšší, hezčí a pohodlnější kombi. S-max je velkoprostorový MPV. Jsou mi úplně jasný myšlenkový pochodyŠaldy, kdy ho od koupi S-maxe dělí pouze jeho značně vyšší cena. Kdyby měl finanční prostředky na obě auta, tak se nebude rozhodovat mezi 5008 a S-maxem a jde rovnou do Forda... Měl jsem stejný problém a proto už za měsíc bude doma 5008-čka. ;)

PS: Nejsem fanatik žádné automobilové značky a proto se řídím fakty, 5008 je elegantní a určitě i kvalitní auto ( jinak bych si ho nekoupil :mrk ), ale S-max je prostě o třídy víš. Jde jen o prachy... :roker

[upravil dne 17/2/11 19:17 PEEPEE]

Odesláno

Peepee, díky za pochopení;):aut

Pokaď bych se rozhodl, že půjdu do úplně nového auta, tak by pochopitelně rozhodovali finance, pokud bych se zmohl \"jen\" na 5008, tak do ní jdu, jelikož S-max je prostě dražší, ale já vím, že budu kupovat ojetý auto, tak 4letý, a tam se už ty rozdílný ceny trochu srovnají, proto mezi těmihle auty pořád váhám :(

Obě jsou krásný, pohodlný, prostě obě splňují to co od auta očekávám:D

Odesláno

Eltone, jenže já to vidím jinak než Ty, psal jsem že budu kupovat ojetý auto, proto se rozhoduji;):D

Když bych měl jít do novýho auta, tak jdu stejně do S-maxe:P:P:D:D:aut:aut

Odesláno
PEE PEE, ty ještě pořád čekáš? Myslel jsem, že už ho máš doma:myslim

Jo čekám, ze svého vlastního praktického rozhodnutí. Ale už jsem tak nervózní, že jsem dobu zkrátil z dubna na březen.:mrk Důležitý je, že stihnu jarní sraz, kam to mám od svý prdelky do 20-ti kilásků.:potlesk

Odesláno

Tady se stále mluví,že se to nedá porovnávat,že jsou to stále odlišná auta,přece nikdo tu neříká,že je to stejná třída,ale přece Martinsk chce jenom poradit,co a jak,stejně si myslím,že se rozhodne podle svého nejlepšího rozumu ;).

Odesláno

Cenovo je S-max o niečo drahší ako 5008. To máte pravdu. Ale ja sa stále neviem rozhodnúť. (Ešte chvíľu a S-max dorovná 5008 :D)

Počkám ako mi ešte budete radiť.

Odesláno

Všechno se asi odvíjí od ceny, pokud máš peníze na S-maxe, tak bych neváhal šel do něj, pokud se Ti to zdá moc peněz, tak jdi do 5008.

Myslím že obojí je dobrá volba:D

Odesláno

Som pozeral S-max v Nemecku. Predvádzačka alebo auto do 20000 km stojí okolo 27000,- EUR. 5008 je v porovnateľnej výbave skoro cenovo to isté. Ale funglovka. Tak teraz neviem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...