Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, přítelkyně si pořídila vedle našeho PC také notebook, tak jsem k tomu koupil rovnou i wifi router, který se nám podařilo rozchodit s naším připojením od UPC.

Jediný malý problém je, že se snažíme zadat heslo, aby se k nám nemohl někdo připojit, ale síť zůstává pořád nezabezpečená.

Když se zkusím připojit k wifi pomocí mého mobilu, tak to po mě žádné heslo nechce. To je první problém.

Druhý souvisí s telefonem. Síť wifi krásně najde, napíše zapamatováno, ale u stavu wifi je napsáno \"neúspěšně\" a poté mi pod mou sítí wifi napíše, že připojení se nezdařilo. Zkoušel jsem restartovat router ale nic. Nevíte někdo? :( V práci mi na pracovní wifi vše fungovalo.

Odesláno

Možná hloupá otázka, ale máš nastaveno šifrování (WPA, WPA2)? Pokud vidíš síť jako nezabezpečenou musíš vybrat šifrování a heslo pak zadat v NB a mobilu.

Odesláno

Nebývaš v paneláku? Nepripájaš sa náhodou na suseda? Zadaj do rútra taký SSID, aby si si bol istý. Potom to 100% rozchoď bez zabezpečenia a až potom daj zabezpečenie.

Odesláno

Udělej reset (nastav tovární nastavení). Kabel z modemu dej do zdiřky WAN. Pokud je v routeru průvodce, tak zvol režim access point (AP) - zadej název sítě (SSID) - zadej šifrování WPA - ulož a restart. PC zapoj do zdířky LAN. Co teď funguje?

Ano 802.11 b/g/n - zvol jen b/g.

Odesláno

Kabel z PC vede do routeru do WAN a z LAN1 další kabel do modemu.

Teď jsem to zkusil přepojit podle obrázku v návodu, tj. PC - LAN4 router - WAN - modem. A nic, ty jo.

[upravil dne 12/2/11 16:09 enikybeniky]

[upravil dne 12/2/11 16:15 enikybeniky]

Odesláno

Už to fachčí!!! Akorát jsem ještě změnil LAN4 na LAN1, páč si to tu jedničku pamatovalo od posledně, pak už mi to nabídlo konfiguraci, zadali jsme heslo, všechno běží, na telefonu taktéž. Díky! Uf!!! :D Taky to dělalo malinko problém, že je blbej kontakt napájení do routeru, musí se dost přimáčknout, takže občas byl asi takovej napůl vyplej. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...