Laďa Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Changer ani tažné nemám a konektor mám zapojený. Jak jsem psal cca 10 cm od konektoru jsou dráty rozděleny a každý ten svazek potom vede jinam. Podle mě je to na něco co je v autě dvakrát. Citovat
Přema Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Zapojený jo ale výstup s něho ne....... Citovat
Brizan Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Takže závěr této debaty, konektor v případě cca deseti drátů je pro CD changer, v případě jednoho drátu není k ničemu protože z něj není vyveden žádný výstup. Možná nějaká pseudo příprava pro changer.... Citovat
Laďa Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Ale je zajímavé že výstupy jsou dva a každý vede jinam. Na changer by byl jen jeden výstup. Podle mě to mám připravené pro další repráky v kufru ale protože nemám JBL tak nejsou repra umístěné a tudíž zapojené. [upravil dne 10/3/11 17:06 Laďa] Citovat
Brizan Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Ale je zajímavé že výstupy jsou dva a každý vede jinam. Na changer by byl jen jeden výstup. Podle mě to mám připravené pro další repráky v kufru ale protože nemám JBL tak nejsou repra umístěné a tudíž zapojené. [upravil dne 10/3/11 17:06 Laďa] jak jeden výstup? Těch kabelů je v tom konektoru v případě changeru asi deset... na subwoorfer ten konektor vliv nemá, po odpojení normálně hrál a bude to tím že to není oproti changeru taženo z RT.. ale ze zesilovače za kastlíkem spolujezdce a proto pravděpodobně ty kabely vedou pravou stranou auta. [upravil dne 10/3/11 17:10 Brizan] Citovat
Laďa Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 To ano, ale já myslím jako svazek. Jak jsem psal o několik příspěvků výše. Do konektoru mi vede asi pět (zítra spočítám přesně) drátků v jednom svazku a z konektoru dva drátky v jednom svazku a jsou rozvojené a pak vede každý ten svazek jinam. Kolik je v tom svazku drátků to nevím je to zabalené a řezat nebo rozmotávat to nebudu. Citovat
rodito Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Já si myslím že to má nějakou spojitost s tažným. Jsou auta která mají řídící jednotku v zavazadlovém prostoru a auta která nemají např. já. Podle toho existuje i kabeláž k tažnému viz příslušenství elektrický svazek pro tažné zařízení obj.č. 9688CX a 9688CY Citovat
Laďa Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 S JBL to nemá nic společného........ Já jsem tím myslel že pokud je v autě JBL tak jsou v kufru asi ještě další repráky. Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 Nejsou....... v kufru je tuba....ta ale z konektoru nejde..... repro je klasicky v palubce , v př. dveřích a v zadních dveřích jsou dvoje repráky ( oproti normál verzi ) přibudou navíc výškové..... tudíž v kabině není 6 repro ale 8 repro a v kufru tuba kde jsou 2 basáky....... v těch mřížkách co vypadají jako na repro co je u rolety tak tam nic není...... Citovat
filipino Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 No já jsem se po nedávné koupi vozu taky divil,nač je tam ten kabel vlevo připravený,když cd měnič je vpravo Ale nějak jsem to potom dál už neřešil.........až ted\' vidím,že píšete,že to je také příprava pro měnič,což je divné......... Citovat
l.kecal Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Do tej koncovky v kufri nebude pasovať. Pripája sa rovno do rádia. Ahoj, chci se jenom zeptat. Stačilo by tam místo boxu dát jenom klasický USB kabel a připájet ho? Jestli jo, tak na které piny v tom konektoru to připojím. Mám RT4. Díky Citovat
Schreek Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Mrkni sem, ale má to svá omezení, myslím, že max 2GB flashdisk http://rt4.wikidot.com/tutorial-install-usb-port Citovat
l.kecal Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 Na tuto stránku jsem narazil, ale prý takhle to zezadu nevypadá. Prý je tam jeden velký konektor, do kterého se to nějak připájí. Citovat
Michal.B Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Tak jsem se dnes dival a vede mi do toho konektoru asi 10dratu ale pak z něho jen dva ,takže bych snad mohl mit taky changer Citovat
Přema Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Z této koncovky se da napojit cd měnič..... musí se provést rezervou kabely na druhou stranu..... Citovat
Michal.B Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 A kam tedy vedou ted ty dva zapojene draty? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.