Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Changer ani tažné nemám a konektor mám zapojený. Jak jsem psal cca 10 cm od konektoru jsou dráty rozděleny a každý ten svazek potom vede jinam. Podle mě je to na něco co je v autě dvakrát.

post-1803-14109616023393_thumb.jpg

Odesláno

Takže závěr této debaty, konektor v případě cca deseti drátů je pro CD changer, v případě jednoho drátu není k ničemu protože z něj není vyveden žádný výstup. Možná nějaká pseudo příprava pro changer....

Odesláno

Ale je zajímavé že výstupy jsou dva a každý vede jinam. Na changer by byl jen jeden výstup. Podle mě to mám připravené pro další repráky v kufru ale protože nemám JBL tak nejsou repra umístěné a tudíž zapojené.

[upravil dne 10/3/11 17:06 Laďa]

Odesláno
Ale je zajímavé že výstupy jsou dva a každý vede jinam. Na changer by byl jen jeden výstup. Podle mě to mám připravené pro další repráky v kufru ale protože nemám JBL tak nejsou repra umístěné a tudíž zapojené.

[upravil dne 10/3/11 17:06 Laďa]

jak jeden výstup?

Těch kabelů je v tom konektoru v případě changeru asi deset...

na subwoorfer ten konektor vliv nemá, po odpojení normálně hrál a bude to tím že to není oproti changeru taženo z RT.. ale ze zesilovače za kastlíkem spolujezdce a proto pravděpodobně ty kabely vedou pravou stranou auta.

[upravil dne 10/3/11 17:10 Brizan]

Odesláno

To ano, ale já myslím jako svazek. Jak jsem psal o několik příspěvků výše. Do konektoru mi vede asi pět (zítra spočítám přesně) drátků v jednom svazku a z konektoru dva drátky v jednom svazku a jsou rozvojené a pak vede každý ten svazek jinam. Kolik je v tom svazku drátků to nevím je to zabalené a řezat nebo rozmotávat to nebudu.

Odesláno

Já si myslím že to má nějakou spojitost s tažným. Jsou auta která mají řídící jednotku v zavazadlovém prostoru a auta která nemají např. já. Podle toho existuje i kabeláž k tažnému viz příslušenství elektrický svazek pro tažné zařízení obj.č. 9688CX a 9688CY

Odesláno

Nejsou....... v kufru je tuba....ta ale z konektoru nejde..... repro je klasicky v palubce , v př. dveřích a v zadních dveřích jsou dvoje repráky ( oproti normál verzi ) přibudou navíc výškové..... tudíž v kabině není 6 repro ale 8 repro a v kufru tuba kde jsou 2 basáky....... v těch mřížkách co vypadají jako na repro co je u rolety tak tam nic není......

Odesláno

No já jsem se po nedávné koupi vozu taky divil,nač je tam ten kabel vlevo připravený,když cd měnič je vpravo :o Ale nějak jsem to potom dál už neřešil.........až ted\' vidím,že píšete,že to je také příprava pro měnič,což je divné.........

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Do tej koncovky v kufri nebude pasovať. Pripája sa rovno do rádia.

Ahoj, chci se jenom zeptat. Stačilo by tam místo boxu dát jenom klasický USB kabel a připájet ho? Jestli jo, tak na které piny v tom konektoru to připojím. Mám RT4. Díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...