Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem znova prošel výsledky orienťáku a zjistil, že na prvním místě došlo k chybě, protože nebyl započítán koeficient k a dokonce jsem i zapomněl celý výsledek podělit dvěma (jeli v autě dva). Takže výherci orientačního závodu jsou: Péťa a Děda, kteří poznali celkem 17 modelů aut (z celkových 10), čímž získali pěkných 34 bodů na poznávačce. Také jako jediní našli chybějící ceduli na Obecním úřadu (projevili tím nesmírnou statečnost, když ji sebrali tmavším spoluobčanům, kteří byli i s cedulí na cestě do sběrných surovin).

Prosíme neoprávněné držitele certifikátu, aby je zaslali na naše privátní adresy.

Děkujeme!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odesláno

taky dobrej vtípek :super

njn,stane se ,sme jen lidi:D

jinak ta prodejna je na prasknutí:D,regály to jen taktak udržeji:D

[upravil dne 15.2.2011 20:20 vendi.stejskal]

Odesláno

to by me tedy zajimalo, co je koeficient k. navic peta a deda jsou tae dva, cili pozaduji vykraceni jejich vysledku 3(to je plus jedna za vek - to je jasna vyhoda)

navic kde se promitne, ze jsou vicemene zdejsi a maji vyhodu, no?

ted jsem opravdu rada ze nejsem na mape clenu a nemuzou si me najit :D

Odesláno

Taktez dekuji organizatorum za hezky sraz, i kdyz jsem sobotu stravil s horeckou u telvize a dolu nebo dokonce na OZ se (radeji) ani nevydal. Coz se nakonec ukazalo byt dobrym tahem a zpusobem, jak ukecat moji drahou aby jela orientak :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...