pug306 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 jaj som to tu vcera pisal ze sa zbytocne vytvaraju topiky o veciach co tu davno sa a dnes zas..... a stejnak mi asi niekam usiel zmysel tohoto topiku....ked sa to niekomu paci nech si to da....kazdemu sa vsak paci ine... Citovat
BigDaddy Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 jaj som to tu vcera pisal ze sa zbytocne vytvaraju topiky o veciach co tu davno sa a dnes zas..... a stejnak mi asi niekam usiel zmysel tohoto topiku....ked sa to niekomu paci nech si to da....kazdemu sa vsak paci ine... :D:D:D:D:D Citovat
F.I.K Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mě se líbí a mám je na autě, ale připrav se na to, že světla musíš nastavovat šroubovákem a přijde mi to, že trochu hůř svítí oproti původním světlum. Citovat
Misos Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 To fakt? To je po tom \"účelný\" tuning ak to svieti horšie ako séria. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.