Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem se tam kdysi podívat, je to něco jako ESA nebo AAA. Pro rozhodnutí se a kontrolu auta Ti doporučím to, co už se tu xkrát řešilo. Zavolej Vašendům a domluv se s nima, jsou ochotní tam za nějakej obnos s Tebou zajet a auto prohlédnout. Mě to už na pár aut pro přátele poskytli a vždy super spokojenost - přeci jenom jako servis nejspíš vědí bolesti toho kterého typu. Telefon je 777 116 521

Odesláno

Taky doporučuju to samé. Od Vašendů je to na Černý Most jen asi 6 - 7 kilometrů, takže to určitě nebude ani organizačně náročné. To když já jsem kupoval auto a po nich jsem chtěl, aby mi koupi \"pofoukali\", táhnul jsem je až do západních Čech :D Ale dobrý, alespoň má člověk jistotu a jsem 100% spokojený.

Odesláno

Díky chlapi za vyčerpávající odpovědi, ale já mám ten problém že nejsem z Prahy ani nikde z okolí a mám to hodně daleko, tak jsem si myslel jestli kdyby jste seli kolem, že by jste se na to auto mrkli.

Odesláno

Sorry, ale asi nikdo z řadových členů na sebe nebude chtít vzít odpovědnost za to, že prohlásí, že se mu auto líbí, Ty přijedeš z Bzence do Prahy a Tobě se líbit nebude (nebo najdeš nějakou závadu, kterou ten dobrák přehlédl). Prostě si to auto zkus zablokovat (aby Ti ho neprodali) a přijeď se na to kouknout sám, nebo se domluv s těma Vašendama, ale že by se na auto jeli podívat bez Tebe, o tom zdvořile pochybuju, mají dost práce i tak. Ještě počítej, že blokace auta většinou je tak na den, maximálně dva.

Můj postup by byl asi takovej:

1) Zavolal bych do bazaru a pokusil se zjistit o tom autě maximum od technika

2) V případě, že mě to auto stále ještě zajímá, pokusil bych se ho zablokovat

3) Zavolal bych do výše jmenovaného servisu a POŽÁDAL bych, zda by se na to se mnou nepodívali

4) Vyrazil bych do Prahy s nějakou kačkou navíc, eventuelně bych zjištěné závady nechal ve výše jmenovaném servisu opravit.

Tak bych se zachoval já, jak se zachováš Ty, to nechám na Tobě, v žádném případě ale nevěř tomu, že by si někdo chtěl za Tebe pálit prsty a jel se na to podívat. Každý, kdo kupoval ojetinu přeci ví, že je třeba se podívat na milion a jednu věc a stejně odejde nebo je v nepořádku ta miliontá druhá.

[Editován dne 1/13/Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000 Medvěd]

Odesláno

No ja nevim, ja bych se toho jejich technika (myslim v bazaru) ani na nic neptal. Vychvali auto do nebe, prijedes tam, a treba zjistis, ze je krivy jak savle. Kdo se byl nekdy podivat do toho velkyho bazaru v Argentinsky, tak se musi nad mnohymi napisy \"nebourano\" jen usmivat. Nejvic me dostalo, kdyz jsme tam obhlizeli s kamaradem jedno mondeo a behem nasi obchuzky mu z niceho nic upadl predni naraznik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...