Warmann Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Čaute všichni. Mám dotázek na kluky z Prahy, jestli neznáte někdo autobazar v Černým Mostě na P9 Express Car ( http://www.expresscar.cz/seznam.aspx ). Našel jsem u nich na stránkách auto P405 2.0 Sport Breakl a potřeboval bych vědět co si o tom myslíte , a zda něco o tom nevíte. Dík:papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Byl jsem se tam kdysi podívat, je to něco jako ESA nebo AAA. Pro rozhodnutí se a kontrolu auta Ti doporučím to, co už se tu xkrát řešilo. Zavolej Vašendům a domluv se s nima, jsou ochotní tam za nějakej obnos s Tebou zajet a auto prohlédnout. Mě to už na pár aut pro přátele poskytli a vždy super spokojenost - přeci jenom jako servis nejspíš vědí bolesti toho kterého typu. Telefon je 777 116 521 Citovat
Garfield Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Taky doporučuju to samé. Od Vašendů je to na Černý Most jen asi 6 - 7 kilometrů, takže to určitě nebude ani organizačně náročné. To když já jsem kupoval auto a po nich jsem chtěl, aby mi koupi \"pofoukali\", táhnul jsem je až do západních Čech Ale dobrý, alespoň má člověk jistotu a jsem 100% spokojený. Citovat
Warmann Odesláno 13. leden 2005 Autor Odesláno 13. leden 2005 Díky chlapi za vyčerpávající odpovědi, ale já mám ten problém že nejsem z Prahy ani nikde z okolí a mám to hodně daleko, tak jsem si myslel jestli kdyby jste seli kolem, že by jste se na to auto mrkli. Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Sorry, ale asi nikdo z řadových členů na sebe nebude chtít vzít odpovědnost za to, že prohlásí, že se mu auto líbí, Ty přijedeš z Bzence do Prahy a Tobě se líbit nebude (nebo najdeš nějakou závadu, kterou ten dobrák přehlédl). Prostě si to auto zkus zablokovat (aby Ti ho neprodali) a přijeď se na to kouknout sám, nebo se domluv s těma Vašendama, ale že by se na auto jeli podívat bez Tebe, o tom zdvořile pochybuju, mají dost práce i tak. Ještě počítej, že blokace auta většinou je tak na den, maximálně dva. Můj postup by byl asi takovej: 1) Zavolal bych do bazaru a pokusil se zjistit o tom autě maximum od technika 2) V případě, že mě to auto stále ještě zajímá, pokusil bych se ho zablokovat 3) Zavolal bych do výše jmenovaného servisu a POŽÁDAL bych, zda by se na to se mnou nepodívali 4) Vyrazil bych do Prahy s nějakou kačkou navíc, eventuelně bych zjištěné závady nechal ve výše jmenovaném servisu opravit. Tak bych se zachoval já, jak se zachováš Ty, to nechám na Tobě, v žádném případě ale nevěř tomu, že by si někdo chtěl za Tebe pálit prsty a jel se na to podívat. Každý, kdo kupoval ojetinu přeci ví, že je třeba se podívat na milion a jednu věc a stejně odejde nebo je v nepořádku ta miliontá druhá. [Editován dne 1/13/Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:42:21 +0000 Medvěd] Citovat
Operator Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Souhlas s Medvědem, přeci nebudeš kupovat auto, který se líbí někomu jinému. Musíš si to skouknout sám a projet. Citovat
Warmann Odesláno 13. leden 2005 Autor Odesláno 13. leden 2005 Tak jo, asi to tak budu muset udělat. Dík Citovat
Fx Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 No ja nevim, ja bych se toho jejich technika (myslim v bazaru) ani na nic neptal. Vychvali auto do nebe, prijedes tam, a treba zjistis, ze je krivy jak savle. Kdo se byl nekdy podivat do toho velkyho bazaru v Argentinsky, tak se musi nad mnohymi napisy \"nebourano\" jen usmivat. Nejvic me dostalo, kdyz jsme tam obhlizeli s kamaradem jedno mondeo a behem nasi obchuzky mu z niceho nic upadl predni naraznik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.