Honza54 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Nemá někdo naskenovaný cz návod k obsluze pro peugeot 307 po facelitu a chybové hlášky PP? díky [upravil dne 9/2/11 06:14 Honza54] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Prirucku najdes tu http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Nabuduce skus vyuzit hladanie.. Riesilo sa tu uz asi vsetko ale samozrejme nie vzdy sa to da najst ale mne to trvalo asi 10 sekund a nasiel som to tu http://www.peugeot-club.com/topic/24180-palubni-computer-a-jeho-hlasky/ Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Inak tie hlasky nebudu na 100 % rovnake u 307 a 406 ale z par slov sa to da lahko vycitat co ta ktora hlaska znamena Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Este som nasiel uzitocny link kde su vypisane chybove hlasky pre PSA.. Je to sice v anglictine ale v spolupraci z google prekladacom by nemal byt problem zistit co znamenaju http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=Peugeot_citroen_fault_codes Citovat
Honza54 Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Nabuduce skus vyuzit hladanie.. Riesilo sa tu uz asi vsetko ale samozrejme nie vzdy sa to da najst ale mne to trvalo asi 10 sekund a nasiel som to tu http://www.peugeot-club.com/topic/24180-palubni-computer-a-jeho-hlasky/ díky za info, samo že jsem hledal a toto našel i vytisk, ale tyto hlášky neodpovídají realitě, Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 napis vvittymu , posle ti knižku v češtině za poštovné Citovat
Gibon83 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 chcem sa spytat, vyskocia vam tieto hlasky vzdy a kazda alebo len niektore. Lebo napriklad ked som mal vypalenu ziarovku tak hlaska nevyskocila ale cez menu v PP som ju nasiel. Je to tak OK alebo je to nastavenim. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Mne osobne sa ukazu na displeji hned ked sa nieco deje.. Jedina hlaska ktora sa vobec neukazuje a nie je zapisana ani v diagnostike je niekedy ked startujem.. Auto trikrat kratko pipne a to je tak vsetko.. Ale robi to len niekedy a nemam sajnu co to moze byt.. Niekde na fore som cital ze by to vraj mohla byt hladina chladiacej kvapaliny alebo take nieco ale vsetko by malo byt vporiadku.. Bude stacit ked dolejem trochu destilky alebo sa dava nejaka specialna kvapalina? Pochopte je to moje prve auto takze preto mam take blbe otazky A minule sa mi bohuzial vyhodila hlaska ESP/ASR Not functioning alebo nieco take a zmizlo to az ked som zase nastartoval.. Dufam ze to bola len blbost a nebude sa to opakovat.. Bolo vtedy nastastie sucho ale nerad by som keby sa mi to stalo ked bude mrznut alebo bude nasnezene Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Honza54: Inak ten link co som druhy daval si sa mrkol ci si tam nenasiel co si hladal? Citovat
Honza54 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 občas mi skočí hláška abs+esp, znění výstrahy si nepamatuji, ale jak jsem psal tak ten seznam vozím sebou v autě a hlášku PP jsem nenašel. Tudle na mne vyskočila hláška / risk off one/ nevím jestli ji přesně píši, na foru jsem zjistil že by mělo jít o výstrahu na namrazu, pokles venk. teploty, také v seznamu není, jinak auto mám par dnů, tak se s ním zatím seznamuji, jinak doufam že bude hlášek PP co nejmeně, pokud možno žádne. Citovat
307rg Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Trikrát pípnutie pri štarte je nejaká výstraha na niečo napr. nedostatočne odbrzdenú ručnú brzdu, resp. spínač alebo teraz v zime aj výstraha možnosti tvorenia sa námrazy na ceste, ktorú zahlási vždy keď je teplota od -3 do 3 °C ale býva to potvrdené aj na displeji, keď sa nič nezobrazuje, mohlo by to znamenať krátkodobý stav keď signál iba preblikne ale potom je zasa všetko v normále... Citovat
Honza54 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 napis vvittymu , posle ti knižku v češtině za poštovné jo,děkuji, již jsem napsal, Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Inak vedel by niekto zohnat origo knizku v slovencine na 307 cc rv 8/2004 ? Mam ju v nemcine tak by sa mi sikla nahrada Citovat
Gibon83 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Inak vedel by niekto zohnat origo knizku v slovencine na 307 cc rv 8/2004 ? Mam ju v nemcine tak by sa mi sikla nahrada napis do peugeotu, podla mna ti ju poslu. a co sa hlasiek tyka... hm no mne nic. Ani ked som mal prazdnu nadrzku v strekovaci ani, ked som mal malo chladiacej kvapaliny. Inak tu si kup v peugeote a dolevaj tu. Destilku by som nedolieval. Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Normalne sa bojim v Peugeote opytat kolko chcu za servisnu knizku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.