Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

muzes to mit s podlozkama nebo bez... jinak je to s adapterama a sroubama... pokud by si chtel i podlozky je to o trochu drazsi, ale i tak ti muzu dat slevy... :D

1800 si myslim je bez sroubu. zjistim to zitra

[upravil dne 25/5/11 22:34 Sasula]

Odesláno

No ty kola mají z výroby velké ET a tak tam musí být adaptéry,jestli je myslíš jako podložky. Takže pro C8,807,Ulys a Phedra je kolo+adapter+šrouby delší,takže kolik je pak cena za tento komplet?

Odesláno

ty kola maj z vyroby et mam pocit 22 ci 23 co se treba 18\" tyce. omlouvam se, dnes jsem tam zapomel zavolat a zjistit presne podrobnosti...

jinak za adapter se pocita stredici krouzek.

podlozky u nasich drobecku nejsou potreba, jelikoz i podle Alcaru staci ET 23 - 25... a je to ABE aplikace, tudiz bez uprav.

Zboží: AWP525 215/55R16 93*

Rozměr: 7.0x16 215/60R16*

Rozteč: 5/98.0 225/50R16 96

ET: 25 225/55R16 95

Příslušenství: ZJP4

Poznámka: *) ABE

to co ma hvezdicku tak splnuje podminku ABE

jinak to jsou kola AEZ Wave

[upravil dne 26/5/11 23:06 Sasula]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to si asi nerozumíme,protože adapter je u ronalu podložka pro změnu ET,myslím ,že to tak bude i u ostatních výrobců a ta je u těch šestnáctek potřeba a středící kroužek je středíci kroužek. Tak popřípadě tedy cena za R47+adapter na cca ET27++kroužky +šrouby.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co ty kola ,zjistil si mi to R47 šestnáctky-kolo,adapter,šrouby,co by to stálo. Tyhle jsou pěkné,ale tady v jc je to na autech už moc okoukané,tady jich jezdí spousta,jako když tenkrat byly ty LZtky,to bylo taky na všem.

• O 3 týdny později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti z podložkama pod kola se změnou rozteče?

Chci obout na 16\" letní, jen ten výběr v \"naší\" rozteči je příliš chudý. Nechci investovat do nových asijských alu disků a nebo dávat spousty peněz za disky kvalitnější a tak bude volbou starší sada alu disků. Nejlepší z těžkého auta.

Odesláno

tak na nase busy se delaj kola i primo... takze nemusis mit zadny podlozky ani plovouci hlavu na sroubu... to jen pokud by si tam daval 5*100... a co jsem si kupoval ja ty 18\" tak za takovou cenu funglovky origo nekoupis...

Odesláno

Na kolik se dají ocenit originál plechové disky na Peugeot 807 C8 a phedu - plechové 16 ti palcové, na vrakovništi mi nabzejí za 1500 kolo s tím, že prej čínské stojí 1800 a na první pražské díře se ohnou, tyhle jsou originál použité a celkem pěkné, mám to vzít nebo je to drahé ?

Odesláno
tak na nase busy se delaj kola i primo... takze nemusis mit zadny podlozky ani plovouci hlavu na sroubu... to jen pokud by si tam daval 5*100... a co jsem si kupoval ja ty 18\" tak za takovou cenu funglovky origo nekoupis...

Jen tak mimo za kolik jsi ty ronaly pořídil,jestli by se mi to na zaměstnance vyplatilo.

Odesláno

Mně se to za plecháče zdá dost, nedávno tu někdo nabízel hliníky 4 kusy s pneumatikama za 6.000 a bez pneumatik za 5.000. Sice to byly 15\", ale i tak se mi ta cena plechů zdá příliš vysoká.

Odesláno

Milan+ bylo to pod 10. ale presnou cenu bych si musel nechat nacenit, ale musis rict design, jelikoz ten muj se uz v 18\" na 807 nedela... byla to posledni sada... ale pokud to vezmes pres zamestnance tak by si snad mohl mit i lepsi nez ja velkoobchodni cenu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...