Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mě se tenhle druh moc nelíbí. Podle mě to jsou nějaký 14cky. Už teď mi ty 15cky co mám připadaj malý, ale zase splňujou TP. Ty Ouragany nebo paprskáče na 406ce vypadaj líp, ale je to věc každýho z nás co si na to auto dá. Zase ty více paprskový jsou hrozný na čištění. Mám 6ti paprsky a stačí mi to.

Odesláno

akorát že je to až v K.Varech což je 260km od Jihlavy. Takže o dalších 600kč navíc za cestu:(

No ještě popřemejšlím do jara času dost:D

Odesláno

Tak kolecka uz jsou doma a jsou fakt pekny! Akorat musim pockat na jaro, dal jsem si na ne letnaky a ted se mi na nich fakt nechce jezdit :(

UZ ABY BYLO JARO!!!!!

Odesláno
Napsán autorem kveton

Tak kolecka uz jsou doma a jsou fakt pekny! Akorat musim pockat na jaro, dal jsem si na ne letnaky a ted se mi na nich fakt nechce jezdit :(

UZ ABY BYLO JARO!!!!!

JJ kola jsem videl u Davida v kufru, jsou pekny, gratuluju ke koupi ;):D

Odesláno

to Ferry:

skoda ze jsme se tam nesesli, pochlubil bych se s tema listickama, ale smula hold.

Kazdopadne co bych od tebe potreboval je informace a rada k pridelani tech hacku k roletce na plate, pry si to delal a narazil jsi na nakej problemek, tak bych se tomu rad vyvaroval

Odesláno
Napsán autorem kveton

to Ferry:

skoda ze jsme se tam nesesli, pochlubil bych se s tema listickama, ale smula hold.

Kazdopadne co bych od tebe potreboval je informace a rada k pridelani tech hacku k roletce na plate, pry si to delal a narazil jsi na nakej problemek, tak bych se tomu rad vyvaroval

Ty jsis taky objednal roletku ;) ? No problem byl jen takovej malej ze ackoliv jsem meril a meril asi 5krat, tak kdyz jsem riznul riznul jsem vedle :) totiz musis se trefit kde vyriznout do toho tapecirunku na strese diru - odendas oblozeni zadnich sloupku, odsroubujes madla a odchlipnes to od strechy ( je to trochu prilepeny ) a ve strese v tom plechu jsou vystrizeny ctvercovy diry, do kterych prijdou zacvaknout ty ocka tim vystupkem co maj zespodu a ten se pak roztahne zasroubovanim toho sroubu.Jenze tech der je v ty strese vic, takze musis vybrat tu na spravnym miste a tam rezat ( me i kdyz jsem vyrizl diru nekde jinde se to nakonec podarilo zamaskovat, implantoval jsem tam zpatky kus co jsem urizl pod oblozenim stropniho svetla :D )

Odesláno

Ja se trefil na poprve. Odchlipni tapecirunk a najdi otvor do ktereho budou pasovat ty hacky, pak priloz tapecirunk zpatky a strc tam ruku. Nahmatni danou diru a pak vem spendlik a hledej smudlo. :D A az najdes tak to jen prorizni nozem na koberce.

Odesláno

Taky mám roletky, jak na zadních, bočních oknech, tak na velkém okně. Bohužel origo, za tvrdý. Ale zase jsem neměl problém se sundaváním tapecírunku a hledáním děr, protože u toho byl super návod i s rozměřením.:papa

[Editován dne 18/1/05 Kralda]

Odesláno

tak to u nakupu uš tam bolo v cene vozu ale je to dobra vec pre deti v lete :D

Odesláno

takovych diskuzi je tu vice, ktere zacaly o necem uplne jinem nez skoncily :D Ze bysme zalozili novej thread o roletkach :D ?

Odesláno

Ferry: ale ten už existuje. Akorát je někde už asi hluboko v minulosti. :D

Maty: já si nejdřív vybíral, který by se mi zamlouvali. Při zjištění ceny jsem začal pátrat v inzerátech (anonce apod.). Nakonec se na mě štěstí usmálo. Narazil jsem na inzerát s kolama který se mi líbili, funglovky se slevou a týpek bydlel 20km ode mě. No nekup to. :)

[Editován dne 18/1/05 Dave_k]

Odesláno

To Dave_K: tak to si měl fakt stěstí, já zatím moc ne. když se mi jedny líbily tak neseděl rozměr, ale nezoufám do jara ještě času dost;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

teda hosi... ja koupil Alu origos P406 se zimakama 80% za prijemnejch 8.500 komplet... je fakt, ze ty ALU nejsou novy a po obvodu to dost trpi, takze nemuzu se srovnavat s cenou novejch... ale tenhle inzerat lezel v internetovy annonci 14 dni. Volal jsme tomu clovekovi a cekal jsme odpoved \"jeeee, ty uz jsou daaaavno pryc\" a ono neeee, ony jeste byly... takze cesta Praha-Plzen a mam ted dvoje ALU origos ( paprskovy, jedny jsou sesti-paprskovy, druhy sedmi-paprskovy ).. na jednech leto, na druhejch zima... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...