matii Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Tak tu máme první video. To auto je tak tiché, že ani slyšet nejde http://www.youtube.com/watch?v=2M4QMm_wjiY Každopádně, zatím se mi stále ještě líbí více ta současná verze, takže já jsem spokojen (jakožto budoucí majitel současné verze). To bude ten motor e-HDi ... Ten nápis Peugeot co se přestěhoval pod emblém lva hodnotím kladně, ale už z pár metrů vypadá ta lišta na víku pátých dveří spíš jako prasklina. Zatím nehodnotím co je lepší zda stará či nová 308. Nová se mi líbí, jen mi přijde, že zatímco stará vypadala agresivně, tahle budí dojem \"unavenosti\", zato celkový design narozdíl od starého modelu odpovídá modernímu pojetí dnešního automobilu. Citovat
EuGenio Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Zítra si jedu rezervovat 308SW Sportium 1.6Hdi 110k FAP. Ptal jsem se na dostupnost \"staré\" 308 z výroby a dealer mi řekl, že minulý týden ještě objednat šly, ale ž e v pondělí mu už řekli, že objednávky už neberou. Takže kdo chce \"starou\" 308 za super cenu, má posledních pár možností. Počítám, že faceliftovaná verze bude ze začátku minimálně o 100tis výš, než v současné době dobíhající stará. Citovat
matii Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Zítra si jedu rezervovat 308SW Sportium 1.6Hdi 110k FAP. Ptal jsem se na dostupnost \"staré\" 308 z výroby a dealer mi řekl, že minulý týden ještě objednat šly, ale ž e v pondělí mu už řekli, že objednávky už neberou. Takže kdo chce \"starou\" 308 za super cenu, má posledních pár možností. Počítám, že faceliftovaná verze bude ze začátku minimálně o 100tis výš, než v současné době dobíhající stará. Já bych to tak tragicky neviděl. Koukni na novou C4, kterou dělá taktéž PSA. Citovat
EuGenio Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Zítra si jedu rezervovat 308SW Sportium 1.6Hdi 110k FAP. Ptal jsem se na dostupnost \"staré\" 308 z výroby a dealer mi řekl, že minulý týden ještě objednat šly, ale ž e v pondělí mu už řekli, že objednávky už neberou. Takže kdo chce \"starou\" 308 za super cenu, má posledních pár možností. Počítám, že faceliftovaná verze bude ze začátku minimálně o 100tis výš, než v současné době dobíhající stará. Já bych to tak tragicky neviděl. Koukni na novou C4, kterou dělá taktéž PSA. No, rozhodně to ale nebude za stejné peníze. Co jsem mluvil s prodejci, tak zatím žádné zásadní info, akorát že minimálně +50tis na faceliftovaném autě to bude. Citovat
robozv Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 a bude to iba zmena na karoserií alebo sa chystajú aj iné zmeny ako to bolo pri restyle 307ky?? neviete?? Citovat
EuGenio Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 a bude to iba zmena na karoserií alebo sa chystajú aj iné zmeny ako to bolo pri restyle 307ky?? neviete?? No, nemám to ofiko, jen tak co jsem nezávazně kecal s dealerama Peugeot. Hlavní změnou je prakticky jen ten facelift předního čumáku. Nějaké drobné úpravy a prvky se čekají i v interiéru (údajně pár kousků z nové 508). O tom, že by třeba zaváděli HUD jako má 5008 a 3008 se nic neví. Citovat
robozv Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 je mozne ze nieco spravia s motormi 1,6 THP?? myslim spolahlivost Citovat
EuGenio Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 je mozne ze nieco spravia s motormi 1,6 THP?? myslim spolahlivost O motorizacích jsem neslyšel ani ťuk. Nejspíš se tedy nic nezmění, protože vývoj motorů je tak nějak nezávislý na konkrétních modelech. Jediné, co se snad dá považovat za jisté, je vstup motorů eHDi do nabídky. Citovat
matii Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Úkol pro Modzilla :D:D Až vyleze nová 308, zjistíš mi prosím, jestli se dá dokoupit ta zadní stříbrná lišta. Začala se mi líbit. Citovat
toomovich Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Myslím, že facelift 308 se moc povedl. Samozřejmě v reálu to může být jinak než na fotkách. Také by mě zajímalo, jestli budou ještě nějaké jiné změny - třeba naladění podvozku nebo jiné. Citovat
toomovich Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 je mozne ze nieco spravia s motormi 1,6 THP?? myslim spolahlivost A jsou ty nové 115kW opravdu pořád tak nespolehlivé jako byly předchozí verze? [upravil dne 20/3/11 00:03 toomovich] Citovat
Modzillo Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Úkol pro Modzilla :D:D Až vyleze nová 308, zjistíš mi prosím, jestli se dá dokoupit ta zadní stříbrná lišta. Začala se mi líbit. Nevidím dôvod, prečo by sa to nešiklo... Na zadnej časti sa nemení absolútne nič okrem pridania tejto lišty... O cenách nemá zmysel hovoriť, keď nie je nič oficiálne... Výpredaj \"starých\" verzii je v plnom prúde a tie ceny sú naozaj fantastické (odporúčam osobnú návštevu, nie telefonát alebo e-mailový dopyt, cenníky sú v dnešnej dobe už iba ako odrazový mostík pre zákazníka aj predajcu)... THP motory a ich spoľahlivosť sú kapitolou samou o sebe. Geniálne motory, ktoré žijú svojim vlastným životom... Nemám info o žiadnych zásadných novinkách, celkovo sú informácie z kuchyne PEUGEOTu veľmi strohé, určite prídu nové poťahy, nové farby, nová kombinácia dvojfarebného interiéru. Ako už bolo spomenuté - príde 1.6e-HDi so systémom START&STOP a 2.0HDi 110kW/150k. Ale asi som nepovedal nič nové... Citovat
matii Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 JJ taky si myslím, že teď je nejlepší doba koupit starší verzi 308. Navíc bych řekl, že ta nová se bude prodávat daleko lépe, neboť není tak kontroverzní designem, jako ta starší, což dost lidí odrazovalo. Takže po pár letech budou ze staršího modelu 308 vzácné sběratelské kousky .... :D:D Jinak díky Modzillo za ten tip na stropní LEDku, už jí tam mám. Nevíš, jestli se stejně jednoduše nedají připojit i ty co svítí pod nohy? Asi těžko co. Citovat
Modzillo Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 ... osvetlenie nôh by som chcel aj ja poriešiť, ale zatiaľ som sa k tomu nedostal... Budúcu sobotu idem urobiť jarnú údržbu (umytie + voskovanie) a tak by som sa chcel pozrieť aj na zapojenie týchto vnútorných svetiel. V kútiku duše verím, že kabeláž tam je... Citovat
toomovich Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Tak pokud nebudu počítat individuální slevy apod., tak ceníková akční cena s výbavou tak jak jsem si ji vybral mi vychází u 308SW faceliftovaného modelu (Active+) o 5000 levněji než u původní verze (Premium). Active+ toho obsahuje víc než Premium, takže příplatky za vybavení tu cenu dorovnají a přešvihnou. Takže žádné znatelné zdražení přinejmenším na papíře se nekoná. Citovat
jindra73 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Tak základní verze NEW modelu 279.900kč ... tak to je slušné ! http://www.auto.cz/peugeot-308-hatchback-faceliftu-petidverovy-startuje-279900-kc-57888 Líbí se mi 2.0HDI 110kw ( verze Allure) ... tak netrpělivě čekám až to bobík ve Francii či SRN ojede a já si to pak koupím [upravil dne 22/4/11 22:08 jindra73] Citovat
matii Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Tak jsem dneska na výstavě TEMPO poprvé na vlastní oči viděl faceliftovanou 308 a musím říct, že jsem dost zklamaný. Hlavně ten čelní znak je dost otřesný, jakoby ho dělali ve Vietnamu. 308 [upravil dne 14/5/11 17:21 matii] Citovat
Modzillo Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 matii, ja som sa s tým novým čumákom ešte tiež nestotožnil... 308 po facelifte mi príde málo agresívna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.