marko306 Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Len taký malý dotaz mám skôr na vedenie (hádam je to v dobrej sejcii). Neplánuje sa s výrobou reflexných log clubu na auto? Bolo by ho vidieť aj v noci Citovat
Edison Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 S jakýmikoli reflexními prvky bych byl velmi opatrný. Pozor na homologaci!!! Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 To som netušil, že aj to musí mať homologizáciu. A čo by to malo mať? Iba samotná nálepka (materiál) alebo celý výrobok (logo P-C)? Citovat
Fusion Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Pokud by šlo o malej znak jak máš v avataru, není problém. Občas si někdo dá i větší text, velká plocha je ale celkem drahá. Citovat
Edison Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Sand by měla stačit homologace materiálu... Ale to chce nějakýho odborníka. Jde o stabilitu, odrazivost, odrazné úhly... a kdo ví, co ještě... Citovat
Fusion Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Bavíme se stále o malé nálepce, která nikdy nikomu neublížila nebo je potřeba nastudovat zákony a volat právníka kvůli tomu? Citovat
Edison Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Až za Tebou pojedou poliši a bude jim to vnoci svítit jak vánoční stromeček, nebudou se ptát, jak je to velké. Jsem tuhle koukal na vozidlech, která dodáváme se používaj různé nálepky i reflexní. Používaj 3M a n zhruba co 20 cm je kompletní homologační značka... Citovat
marko306 Odesláno 7. únor 2011 Autor Odesláno 7. únor 2011 Tiež si myslím, že by to nikomu neprekážalo keby je to dajme tomu z materiálu reflexných pások akými sú polepené obrysy kamiónov. Hádam by sa do toho limitu zmestila aj 20 centimetrová nálepka. Citovat
Edison Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Ano, takový materiál by byl asi OK... Jinak se dá koupit přímo lepicí páska homologovaná i s těma značkama a v různých barvách. Např ty 3M. A nemyslím, že by měl být problém to sehnat i v arších. A nějaká reklamní agentura by mohla mít i odřezky. Psal jsem to jen proto, aby na to byl vždy brán ohled, že to není jen tak... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.