Hlemist Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Tak jsem přišel o FAP na 407SW 1,6HDI a jsem klidnější. Odstranil mi ho STRAKI007.....a nebyl to pro něj žádný problém a dokonce za zajímavou cenu....Všem ho doporučuju za jeho profesionální přístup....kontakt na něj je na : http://straki007.infopres.sk/ Fakt díky Straki007...jsi borec... Ještě mi zbývá dát do kupy vstřiky Citovat
straki007 Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Neni zac.Poteseni na me strane. Preji hezkou dovolenou. PS: Dne stelefonat do Kladna a neg.vysledek.Zkus tam zajet osobne mozna to zabere. Jinak pro ostatni aby to nebyl az tak velky OT. \"Hlemist\" mel FAP teer total mozna diky vstrikum ktere davali vic nafty nez bylo zdrave. Citovat
j.kiwi Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 to straki 007 : můžu poprosit o ceník na FAP OFF na mail -j.kiwi@klikni.cz - mám najeto 150 tis a mám takový pocit, že se blíži labutí píseň mého filtru. Pohybuješ se taky v oblasi Ostrava -Frýdek Místek ? Co je potřeba na OFF (Garáž , zvedák atd... ) a kolik času ? Dá se to udělat v \"domácích poodmínkách\"? Díky Citovat
jojosavi Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Tu sa niečo dočítaš aj o FAP-e. http://auto.idnes.cz/udrzovat-auto-v-kondici-neni-levne-musite-mit-taky-stesti-na-servis-11z-/auto_ojetiny.aspx?c=A110823_180818_auto_ojetiny_fdv Vcera som siel trasu SK-UK a vypalil som FAP tak jak pisu v tom clanku: Vysiel som v SK na dialnicu a asi po 50 km sa pustila regeneracia. Boli 2 hodiny rano, prazdna dialnica tak som to asi na 30 sekund vytocil na 5. stupni na 3100 ot. a potom este na 30 sekund na 6. stupni na 3100 ot. regeneracia sa ukoncila a dalsia prisla az vo Francuzsku po cca 1400 km! Pritom som asi pol hodinu uviazol v zapche pri Bruseli (jednotka, dvojka, brzda dokola asi 10 km). Bol som prekvapeny, lebo som cakal tak 700 km interval. Potom som uz regeneroval na 4. stupni lebo bola hustejsia premavka. Zaujimalo by ma, preco Peugeot neda do tej knizky postup ako spravne regenerovat FAP. A preco na displayi nenaskoci nejake upozornenie, ze FAP regeneruje (a nie zistovat to len podla cuknutia). Keby som si ten clanok neprecital, doteraz by sa mi zle regeneroval (regeneroval sa niekedy aj po 200 km). Predpokladam, ze vascina beznych majitelov Peugeotov s FAP ani nevie, ze sa FAP regeneruje. Citovat
merlin99 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 \"A preco na displayi nenaskoci nejake upozornenie, ze FAP regeneruje (a nie zistovat to len podla cuknutia)\" - to mas dvojsecne, boli by ludia co by zase kricali ze ich to nezaujima a nechcu o tom ani vediet a nech ich to neotravuje. Priklanam sa ale k tvojmu nazoru, a radsej by som o tom vedel a raz to otocil okolo bloku navyse a dokoncil regeneraciu, ako tesne pred koncom dosiel domov a odstavil... Asi mozeme len napisat prosika do Peugeotu ktory sa nato vykasle:( Citovat
Marcel00 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 neurobi to nikdy, radsej ho necha sebadestruovat a znicit, nech si to zakaznik zaplati... snad nebude nutit zakaznikov aby boli otrokom FAP-u... to by si to auto nikto nekupil... ale ako moznost to dat mohli, niekde v info paneli na palubaku na zelanie zakaznika Citovat
jarmyl Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Já jsem teda taky nic nezpozoroval, jestli regeneruje nebo ne. Nic nepíše, neškube , jede:myslim Dalo by se to poznat snad podle teploty spalin (regeneruje při cca 550C). Někde jsem narazil na krabičku, která rozsvěcí Ledky podle teploty. Nemůžu to ale najít. Už jsem to našel :TADY Je to rumunskej Peu klub, ale nepochopil jsem kde to koupit:myslim Co si o tom myslíte? [upravil dne 9/9/11 14:04 od jarmyl] Citovat
merlin99 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 ale ako moznost to dat mohli, niekde v info paneli na palubaku na zelanie zakaznika presne tak som to myslel, niektore automobilky maju taketo srandovinky... teraz sa nepamatam ci Audi , BMW alebo Subaru... Citovat
Laďa Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Chlapci a děvčata, je možné že by si auto pamatovalo nějakou dobu že probíhala regenerace FAPu a po kratší přestávce (vypnutí motoru) a následném nastartování a jízdě ještě probíhala? Včera jsem jel úsek 25 km a cca 7 km před zastavením začala probíhat regenerace. Po 45 minutách jsem jel zpět (zase 25 km) a podle příznaků ihned začala probíhat a po ujetí asi 20 km skončila. Citovat
merlin99 Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Co viem tak ano. To auto si pamata kopu veci v tomto ohlade... Citovat
Laďa Odesláno 10. září 2011 Odesláno 10. září 2011 Pořád říkám že to auto je chytřejší než já Citovat
elton Odesláno 15. listopad 2011 Odesláno 15. listopad 2011 No a na počtvrté to bude ono. Najdi ještě víc vláken o fapu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.