h4wk3y Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ahoj lidi, mam prosbicku, da se nejak rozebrat packa radia - myslim ten plast, za ktery tu packu drzime pri ovladani od te zelezne kulatiny... Viz. foto.. Proste ji potrebuju narovnat a zkratit a nechce se mi kratit na te strane kde je to \"osazeni\" Diky Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Jedna se mi válí doma jestli máš zájem. Jinak jak ji rozebrat netuším. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 Diky, zajem nemam.. ja se z ni prave snazim udelat packu tempomatu ... jen bych ji chtel zkratit a narovnat a nechci to rezat na te strane, kde je to \"osazeni s tou osickou\" abych to nemusel vyrabet... Citovat
MJSytic Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Rozebrat není problém, ale složit jí neumím Citovat
papa Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 h4wk3y, ta pačka je nalisovaná, kakže jenom silou vytáhnout, ale to asi už víš, pozdě jsem zareagoval:D, tak aspoň pro ostatní. To to je páčka už uřezaná: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.