Davidf Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Hoj v práci máme tyto. http://www.peddy.cz/elektricke-naradi/nuzky-na-plech/blk-5-0-prostrihovacky-do-5-mm Používají je operátoři u lisu.Já jsem s nima taky párkrát stříhal a 4mm materiál jak máslo,rachot jak z kulometu.Ale na doma jsou mooocc drahé.Raději flexu. sry za Citovat
Stifler Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Tak jsem dneska koupit tyto nůžky: nůžky a naprosto krásná práce. Nemusel jsem ani tlačit a šlo to samo jako stříhání papíru. Děkuju všem za rady a tipy. Citovat
jaudax Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Na jeden kousek plechu koupit nůžky za 400. Kam ten svět spěje? :D:D Citovat
P607Olda Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Stifler: dobře jsi udělal, takové nástroje se kupují na 50 let. Citovat
Stifler Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 jaudax: já jsem potřeboval ustříhnout něco z plechu už i vícekrát, ale neměl jsem k tomu nikdy odpovídající nástroj, takže jsem tento nákup udělal cíleně, nikoliv kvůli tomuhle jednomu kousku plechu, ale pro budoucí využití Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.