P205XR Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 já jsem sundal divočáka felicie- divočák 0:1 felicie: rozsekaná mřížka na chladič divočák: hodil trojitýho ridbergra do příkopa a odešel Citovat
Dave_k Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Všiměte si že chybí plast u otvírání dveří řidiče. Ten musel mít naspěch odtamtud vypadnout. Citovat
Operator Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Napsán autorem Dave_k Všiměte si že chybí plast u otvírání dveří řidiče. Ten musel mít naspěch odtamtud vypadnout. Taky mě to bouchlo do očí! Citovat
Sepp Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Napadlo vas treba, ze ta krev nemusi byt jen ze srnky - pak by to vysvetlovalo krev na sedacce ridice Citovat
Gotrek Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Napsán autorem Sepp Napadlo vas treba, ze ta krev nemusi byt jen ze srnky - pak by to vysvetlovalo krev na sedacce ridice Napadlo, vždy? jsem tu psal, jestli není polovina krve z řidiče... Add ten plast - asi si nechtěl ještě auto poblít, když už ho má zas... od krve... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.