Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

Mám problém s ventilátory a s klimou,tak jsem to nechal napíchnout a mé zjištění č.1 je že ten dotyčnej s tím neumí ani trochu!

A č 2 že při testu pomalé rychlosti vent se místo vrtule spíná čerpadlo v nádrži:myslim. Jsem naprostej laik a nevím co si o tom myslet.

Odesláno

No taky jsem zjistil že by to chtělo někoho kdo to má trochu pod palcem,ale kdybych aspoň měl na výběr! Ale stejně je to divný né?!! Zkoušel to asi 5x a výsledek stejný.

Odesláno
Kolem Plzně jich musí být...

No to asi jo ale když jsem tu dával požadavek nikdo se neozval. A když jsem se tu asi týden ptal na řešení mého problému tak nikdo nic. A s autem jet nemůžu. Nemám to poskládaný a nechci to dělat dokud nebudu vědět kde je chyba. A taky musím chodit do arbajtu takže moc času nemám.

Odesláno

Podle data výroby si nejsem jist, zda máš old nebo restyl. Jestli v dia zadal správně model. Já měl 406 restyl a pak jsem zjistil podle DAM, že byla vyrobena v březnu 99. Kdyby jsi hodil VIN, možná bychom dohledali aspoň něco ohledně zapojení.

Odesláno

je to old Vin tady-VF38BRHZE80742938

Potřebuju prostě vědět odkud a jak jsou ovládaný vent. a klima. pojistky a relé a tak abych věděl po čem jít. dík

Odesláno

Tady je schéma zapojení ventilátoru ale pro nový model. V dokumentaci pro old model jsem nenašel ventilátory pro HDI. Jedině, jestli by Ferry něco neměl.

post-25780-14109615250477_thumb.jpg

[upravil dne 1/2/11 11:38 HonzaZ]

Odesláno

Tak dnes změna diagnostika:D A poznatky jsou:Ventilátory-Trvalá závada ovládání pomalé rychlosti, přerušený vodič nebo skrat na kostru.

A klima-relé klimatizace a přerušení komunikace vodič 8800.

Tak a teď kde najdu to relé?

A nějaké schéma k těm ventilátorům abych věděl kterej je to drát. Prosím poraďte:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...