jirkaj Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Zdravím všechny, Mám problém s ventilátory a s klimou,tak jsem to nechal napíchnout a mé zjištění č.1 je že ten dotyčnej s tím neumí ani trochu! A č 2 že při testu pomalé rychlosti vent se místo vrtule spíná čerpadlo v nádrži:myslim. Jsem naprostej laik a nevím co si o tom myslet. Citovat
Přema Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 To je tak když si koupí dia kdejaký Franta Klacek a myslí si že spasí svět Citovat
jirkaj Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 No taky jsem zjistil že by to chtělo někoho kdo to má trochu pod palcem,ale kdybych aspoň měl na výběr! Ale stejně je to divný né?!! Zkoušel to asi 5x a výsledek stejný. Citovat
jirkaj Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 Kolem Plzně jich musí být... No to asi jo ale když jsem tu dával požadavek nikdo se neozval. A když jsem se tu asi týden ptal na řešení mého problému tak nikdo nic. A s autem jet nemůžu. Nemám to poskládaný a nechci to dělat dokud nebudu vědět kde je chyba. A taky musím chodit do arbajtu takže moc času nemám. Citovat
HonzaZ Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Podle data výroby si nejsem jist, zda máš old nebo restyl. Jestli v dia zadal správně model. Já měl 406 restyl a pak jsem zjistil podle DAM, že byla vyrobena v březnu 99. Kdyby jsi hodil VIN, možná bychom dohledali aspoň něco ohledně zapojení. Citovat
jirkaj Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 je to old Vin tady-VF38BRHZE80742938 Potřebuju prostě vědět odkud a jak jsou ovládaný vent. a klima. pojistky a relé a tak abych věděl po čem jít. dík Citovat
HonzaZ Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Tady je schéma zapojení ventilátoru ale pro nový model. V dokumentaci pro old model jsem nenašel ventilátory pro HDI. Jedině, jestli by Ferry něco neměl. [upravil dne 1/2/11 11:38 HonzaZ] Citovat
stanlyman Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 ja som nasiel nieco take neviem ci ti to pomoze [upravil dne 1/2/11 16:39 stanlyman] Citovat
jirkaj Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Tak dnes změna diagnostika:D A poznatky jsou:Ventilátory-Trvalá závada ovládání pomalé rychlosti, přerušený vodič nebo skrat na kostru. A klima-relé klimatizace a přerušení komunikace vodič 8800. Tak a teď kde najdu to relé? A nějaké schéma k těm ventilátorům abych věděl kterej je to drát. Prosím poraďte:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.