Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 palubka svítí stále i po opustení auta

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

dnes jsem byl s kamosem kupovat jednu peginu ale kdyz jsme prijeli domu zjistili jsme ze kdyz se vypne klicek a vyleze se z auta a zamkne se auto tak asi po 3 min zacne svitit palubka celá, a problikáva STOP, po té co se dveře odemnkou a otevřou tak je vše normalně zhaslé, neví někdo co by to mohlo dělat ? nějaké čidlo ve dveřích ? treba signalizase nezavřených dveří ???

Odesláno

Skúsil by som odpojiť riadiacu jednotku v motorovom priestore a vyčistiť kontakty na nej a na konektore, ja som tam mal nejakú kvapalinu v konektore a tiež mi to raz riadne zblblo, všetko blikalo, svietilo, km boli 000 a tak... pomohlo to vyčistenie

Odesláno

dnes sem nasel jeste jeden poznatek kdyz sem v aute sedel a zamkli me v aute tak pipal bzucak jako ohlaseni zapnutych svetel a palubka se rozsvitila.... nejake napady??

Odesláno

Tak jsem dnes našel chvilku a cely jsem to rozebral... a nasel jsem sousu ustříhaných drátů, mimo jine ve sloupku u ricice je nakouslý svazek a na nej napájená drát co vede do nikam, odstřihlé senzory od asi rádoby dodelaného alarmu atd.... takze jsem trošku v pasti a nevím co s tím dokáže někdo poradit ? nemuze tam byt nejaky system ktery si hlida obvod a pote ho zase spíná ?

Odesláno

Priklad, prijedu s autem pred barak vypnu zapalovani vsechno se zda byt mrtve... ale po 2 minutach cvakne rele rozsviti se palubka nabehne display s hodinama nad radiem, na palubce sviti kontrolka aribagu, bliká STOP svitěj najeté kilometry najede palivoměr....

Odesláno

Jasně, mě jenom zajímají ty odstřižené dráty. Kdyby jsi mohl zjistit čísla, nebo kam vedou. Asi se tam dělo něco nestandardního. Potřebuju to vědět, abych se mohl orientovat co hledat.

Odesláno

takže změna, je to prý v jednotce BSI, někdo tam zřejmě dodělával automatické rozsvícení po nastartování a v tom to prý vězí, bude nutné to dopravit do origo peugeot servisu nebo je tu někdo vybaven nástroji aby se dostal do bsi a vypnul tuto funkci aut. rozsvícení ??

Odesláno

Prohlídni pořádně tu otevřenou BSI jestli tam není nějakej zásah, případně udělej foto.

Už jenom, že ta BSI je tam takhle otevřená je věc co zavání průserem v podobě skratu na tý elektronice, kdyby se tam něco vodivého dostalo.

HonzaZ Ti možná napíše na kterým konektoru to ovládání pro světla je.

Nemáš za tou BSI modrou a žlutou propojku (velikost jako relé)?

P.S. datum výroby 23.11.1999

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...