Melandros Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Zdravím, dnes jsem byl s kamosem kupovat jednu peginu ale kdyz jsme prijeli domu zjistili jsme ze kdyz se vypne klicek a vyleze se z auta a zamkne se auto tak asi po 3 min zacne svitit palubka celá, a problikáva STOP, po té co se dveře odemnkou a otevřou tak je vše normalně zhaslé, neví někdo co by to mohlo dělat ? nějaké čidlo ve dveřích ? treba signalizase nezavřených dveří ??? Citovat
Qcko Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Skrat, niekde ti moze chytat konstra, zhasne to po odomknuti, alebo az po otvoreni dveri? Citovat
loque Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Skúsil by som odpojiť riadiacu jednotku v motorovom priestore a vyčistiť kontakty na nej a na konektore, ja som tam mal nejakú kvapalinu v konektore a tiež mi to raz riadne zblblo, všetko blikalo, svietilo, km boli 000 a tak... pomohlo to vyčistenie Citovat
Melandros Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 dnes sem nasel jeste jeden poznatek kdyz sem v aute sedel a zamkli me v aute tak pipal bzucak jako ohlaseni zapnutych svetel a palubka se rozsvitila.... nejake napady?? Citovat
groovred Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 ze by packa ovladani svetel a nebo nejake rele?? Citovat
Melandros Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Tak jsem dnes našel chvilku a cely jsem to rozebral... a nasel jsem sousu ustříhaných drátů, mimo jine ve sloupku u ricice je nakouslý svazek a na nej napájená drát co vede do nikam, odstřihlé senzory od asi rádoby dodelaného alarmu atd.... takze jsem trošku v pasti a nevím co s tím dokáže někdo poradit ? nemuze tam byt nejaky system ktery si hlida obvod a pote ho zase spíná ? Citovat
HonzaZ Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Pokud je to nový model, tak dej VIN a napiš kde všude je problém. Citovat
Melandros Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 tak vydrž a ja to sem za 2 min hodim Citovat
Melandros Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Priklad, prijedu s autem pred barak vypnu zapalovani vsechno se zda byt mrtve... ale po 2 minutach cvakne rele rozsviti se palubka nabehne display s hodinama nad radiem, na palubce sviti kontrolka aribagu, bliká STOP svitěj najeté kilometry najede palivoměr.... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Jasně, mě jenom zajímají ty odstřižené dráty. Kdyby jsi mohl zjistit čísla, nebo kam vedou. Asi se tam dělo něco nestandardního. Potřebuju to vědět, abych se mohl orientovat co hledat. Citovat
Melandros Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 takže změna, je to prý v jednotce BSI, někdo tam zřejmě dodělával automatické rozsvícení po nastartování a v tom to prý vězí, bude nutné to dopravit do origo peugeot servisu nebo je tu někdo vybaven nástroji aby se dostal do bsi a vypnul tuto funkci aut. rozsvícení ?? Citovat
Melandros Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 tak takovýhle paskvil se mi objevil když jsem vyndal jednotku bsi které relé by mohlo způsobovat to samooživení palubky a přidružených přístrojů ? FOTO Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Prohlídni pořádně tu otevřenou BSI jestli tam není nějakej zásah, případně udělej foto. Už jenom, že ta BSI je tam takhle otevřená je věc co zavání průserem v podobě skratu na tý elektronice, kdyby se tam něco vodivého dostalo. HonzaZ Ti možná napíše na kterým konektoru to ovládání pro světla je. Nemáš za tou BSI modrou a žlutou propojku (velikost jako relé)? P.S. datum výroby 23.11.1999 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.