durino666 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Chalani neviete co moze byt pokazene alebo zle .. Ked idem po jamach rovno tak pohode krasne prejdem ale ked mam vytocene a prejdem po nerovnosti tak strasne nieco bucha v naprave... hrozny zvuk cim viac vytocim tym vacsi ramus.... dakuujem Citovat
georgegg Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 tak bud to může dělat uložení stabilátoru a nebo jako to ted dělalo mě špatná poloosa Citovat
Duffusss Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 Poloos vyskúšaš tak, keď vytočíš volant do jednej alebo druhej strany a pohneš sa ak ti to začne búchať, tak môže byť už chytena, ale ak nie je vyhádzaná vazelína z nej tak by to malo byť OK. Ak je to len pri nerovnostiach tak by to mal byť spodný čap. Klepanie ked je mokro robí uloženie stabilizačnej tyče, stačí pod úchyt na nápravnici vložiť gumu. Buchot alebo jemné klepanie pri nerovnosti vozovky po výmene tlmičov robia pružiny, treba na ne natiahnuť gumenú hadicu. A škripot alebo praskanie na stojacom aute pri vytáčaní z jednej strany na druhú robí uloženie tlmiča\"odporúčam SKF!!!\". To by malo byť všetko Citovat
durino666 Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 No mal som rozobratu poloso ale robilo to aj pred tym ked dam auto na zdvihak a budem mat vytocene a krutit kolesom ? kuknem capy riadenia... Citovat
durino666 Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 Hrozne to bude ked idem do zakruty . do garaze a je tam jama a lave koleso do nej vojde strasny buchut,, v lete som repasoval pravu stranu tak moze to byt cap riadenia ? lavy stary ? Citovat
Balci Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Mel jsem stejny problem. Vymenil jsem stabilizacni tyce a nic se nezlepsilo. Tak prisli na vymenu tyce a cepy rizeni a vse OK. Delalo to hlavne pri plnem rejdu v male ryychlosti pri prejizdeni nerovnosti. Staci dat auto na zvedak a kolem cloumat ze strany na stranu. Melo by to byt slyset. Citovat
Bamatala Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 no presne tento problem som riešil... vymenené tyčky riadenia, stab. tyčky, gumy v ramenách ale po vytočení mi mlátilo..po rovnej ceste bolo v poho*/*/ vymenil som spodné čapy a náprava ako nová..vrelo odporúčam Citovat
durino666 Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 spodný cap... v lete menil pravý a teraz odisiel lavý ... 12 eur + 8 praca.... a som chcel v lete oba vymenit a ze netreba :D Citovat
dzigi Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Taky mi to bouchá a tříská hlavně když stojím na místě a točím volantem do obou stran třeba při parkování!!! to jsou taky čepy??? Citovat
Milan134 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Je to velmi casty problem tiez my to bucha hlavne ked su kolesa vytocene a mala rychlost,,,cital som tu niekde o nejakej gume co by mohla pomoct ze tam nieco naraza kov na kov a to robi ten zvuk ale u teba to bude asi nieco ine lebo ked ti to aj na mieste robi tak to neviem... Citovat
dzigi Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 já si myslím, že by to mohl být čep ramena nebo ještě silentblok ale nejsem si jistý chci se na to podívat až se trochu oteplí tyčky stabilizátoru to snad nebudou? neměly jste někdo stejný problém a měnil to tady taky někdo??? (křupání,bouchání i při stání) Citovat
durino666 Odesláno 23. únor 2011 Autor Odesláno 23. únor 2011 Taky mi to bouchá a tříská hlavně když stojím na místě a točím volantem do obou stran třeba při parkování!!! to jsou taky čepy??? Zevraj to moze byt horne ulozenie tlmicov,, zohni sa ku kolesu a skus rukou pohybat tlmicom alebo pruzinov ci tam je vola... Citovat
dzigi Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 no zítra to zkusím ale mě se zdá, že to jde někde ze spoda. při jízdě to nic nedělá, jenom když točím volantem do určité polohy:myslim Citovat
MilanF1 Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Křupání? To to vypadá na horní uložení tlumiče (vyrezlé ložisko, které se neotáčí a poskakuje). Citovat
dzigi Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 no snad to nebude ono ale zítra to vyzkouším- doufám, že to poznám?! jestli to má být volné Citovat
dzigi Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 tak jsem zkusil pohýbat pružinama a nezdálo se mi, že by byly nějak uvolněné tak už nevím co myslíte?? [upravil dne 24/2/11 22:06 dzigi] Citovat
Lví-ček Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ahoj, diky za toto téma. Při přejezdu nerovností, kostek mi to klepe a v rejdu občas i vrzne. Teď už vím co mě na jaře čeká. Citovat
durino666 Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 Ahoj, diky za toto téma. Při přejezdu nerovností, kostek mi to klepe a v rejdu občas i vrzne. Teď už vím co mě na jaře čeká. asi skus tycky... prvom rade Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.