Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani neviete co moze byt pokazene alebo zle ..

Ked idem po jamach rovno tak pohode krasne prejdem ale ked mam vytocene a prejdem po nerovnosti tak strasne nieco bucha v naprave... hrozny zvuk cim viac vytocim tym vacsi ramus.... dakuujem

Odesláno

Poloos vyskúšaš tak, keď vytočíš volant do jednej alebo druhej strany a pohneš sa ak ti to začne búchať, tak môže byť už chytena, ale ak nie je vyhádzaná vazelína z nej tak by to malo byť OK. Ak je to len pri nerovnostiach tak by to mal byť spodný čap. Klepanie ked je mokro robí uloženie stabilizačnej tyče, stačí pod úchyt na nápravnici vložiť gumu. Buchot alebo jemné klepanie pri nerovnosti vozovky po výmene tlmičov robia pružiny, treba na ne natiahnuť gumenú hadicu. A škripot alebo praskanie na stojacom aute pri vytáčaní z jednej strany na druhú robí uloženie tlmiča\"odporúčam SKF!!!\". To by malo byť všetko

Odesláno

Hrozne to bude ked idem do zakruty . do garaze a je tam jama a lave koleso do nej vojde strasny buchut,, v lete som repasoval pravu stranu tak moze to byt cap riadenia ? lavy stary ?

Odesláno

Mel jsem stejny problem. Vymenil jsem stabilizacni tyce a nic se nezlepsilo. Tak prisli na vymenu tyce a cepy rizeni a vse OK. Delalo to hlavne pri plnem rejdu v male ryychlosti pri prejizdeni nerovnosti. Staci dat auto na zvedak a kolem cloumat ze strany na stranu. Melo by to byt slyset.

Odesláno

no presne tento problem som riešil... vymenené tyčky riadenia, stab. tyčky, gumy v ramenách ale po vytočení mi mlátilo..po rovnej ceste bolo v poho*/*/ vymenil som spodné čapy a náprava ako nová..vrelo odporúčam :roker

Odesláno

Taky mi to bouchá a tříská

hlavně když stojím na místě a točím volantem do obou stran třeba při parkování!!! to jsou taky čepy???

Odesláno

Je to velmi casty problem tiez my to bucha hlavne ked su kolesa vytocene a mala rychlost,,,cital som tu niekde o nejakej gume co by mohla pomoct ze tam nieco naraza kov na kov a to robi ten zvuk ale u teba to bude asi nieco ine lebo ked ti to aj na mieste robi tak to neviem...

• O 2 týdny později...
Odesláno

já si myslím, že by to mohl být čep ramena nebo ještě silentblok ale nejsem si jistý chci se na to podívat až se trochu oteplí

tyčky stabilizátoru to snad nebudou?

neměly jste někdo stejný problém a měnil to tady taky někdo??? (křupání,bouchání i při stání):)

Odesláno
Taky mi to bouchá a tříská

hlavně když stojím na místě a točím volantem do obou stran třeba při parkování!!! to jsou taky čepy???

Zevraj to moze byt horne ulozenie tlmicov,, zohni sa ku kolesu a skus rukou pohybat tlmicom alebo pruzinov ci tam je vola...

Odesláno

no zítra to zkusím ale mě se zdá, že to jde někde ze spoda.

při jízdě to nic nedělá, jenom když točím volantem do určité polohy:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...