Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar,

tak vcera v tom mraze mi zacala pukat poloos + mykanie volantom, takze nasleduje vymena. Len neviem aku znacku kupit, aby to aj nieco vydrzalo

Ma s tym niekto skusenosti ?

306 XS HDi 1999 (250t km)

Odesláno

fungl novou poloosu jsem vlastně na ty 10 a více let stará auta nedával--nikdo není ochoten investovat do nové poloosy, když existuje repasovaná za třetinu ceny, repasuje je francouzská firma, která je vyrábí a dodává do automobilek...,ty repasované vydrží určitě 50 tisíc km--pak se ta auta většinou prodala, vyvrakovala atd.

Odesláno

Pozeral som v Autokelly tam majú repasovanú SOREA za 110-115€ potom tam majú aj novú za 110-115€ STARLINE a

za 140€ SPIDAN tá je tiež nová.Takže neviem taraz ktorá je za lepšiu cenu??Nová či repas?:myslim

Odesláno

ako sa prejavuje to pukanie ...? mam myslim podobny problem s poloosou, len mne pri jazde pod jemnym plynom strasne ako keby rezonuje poloos... aspon myslim ze to je ona .. ked upustim plyn alebo ho viac zosliapnem rezonancie prestanu...

Odesláno

prejavovalo sa to miernejsie aj doteraz, ak idem napriklad na trojke a mam nejakych 1500 ot, ani nepridavam, ani nebrzdim, po rovnej ceste je pocut take jemne chrapotanie... Ale teraz ako bolo tych -17 :) tak to fest pukalo aj na volnobehu pri jazde a pri pridavani to bolo velmi pocut, aj zvonku (najprv len do zakruty a potom uz aj na rovnej ceste) + pri pridavani mykalo volantom...

• O 2 roky později...
Odesláno

NOVON: Tato diskuse je stará 2 roky, ti, co se ptali, již s poloosou něco určitě dělali.

Ale je vidět, že používáš hledání :super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...