Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nato jsem narazil včera, bohužel ano... ale dneska bych měl mít od scarymistake opravný patche.

Chce kod u konfigurace bsi i Peugeot Planet 2000?

Každopádně diagnostiky nedělám, nerozumím tomu, jen mě baví zkoušet software a elektroniku.

[upravil dne 31.1.2011 16:39 HakTac]

Odesláno

Ide o to , ze v zakladnej menu mas moznost volit peugeot , citroen. Programy su zhruba rovnake , akorat novsie a instaluju sa sucasne. Podla vsetkeho chcu dosiahnut plnu podporu pri platenom zakupeni - service box , mail diag ... Nutne pripojenie na net.

Odesláno
ake su tam rozdiely? napise to co moze zapricinovat zavadu? :D..take jednoduche to asi nebude ze

Je to tam,ale musíš mít \"d\" (jméno a heslo) a vyhledává to v service boxu.Něco jako PPD v klasické PPS2000

Odesláno

V r. 2010 udajne koci podpora pp2000 , posledy update co viem je 24.29. Po novom ma pokracovat uz len diag box . Ten kod vraj vygeneroveva server na zaklade prihlasenia , mena a cisla zadaneho v registracii diag boxu .

Odesláno

Ano Planet jako samostatný program už aktualizace mít nebude.Všechny servisy dostali nařízení přejít na DiagBox ve kterém PP2000 je zakomponovaný.

Odesláno
V r. 2010 udajne koci podpora pp2000 , posledy update co viem je 24.29. Po novom ma pokracovat uz len diag box . Ten kod vraj vygeneroveva server na zaklade prihlasenia , mena a cisla zadaneho v registracii diag boxu .

Poslední update je 24.37 ;)

Odesláno
Nato jsem narazil včera, bohužel ano... ale dneska bych měl mít od scarymistake opravný patche.

Chce kod u konfigurace bsi i Peugeot Planet 2000?

Každopádně diagnostiky nedělám, nerozumím tomu, jen mě baví zkoušet software a elektroniku.

[upravil dne 31.1.2011 16:39 HakTac]

Postoupilo už nějak řešení tohoto problému se zadáváním kódu nebo je to furt na mrtvým bodě? Odpoledne mi volal servisák, kterej má mýho Pažouta v prádle, že se na tom zasek. Naštěstí PP2000 zatím funkční ...

Odesláno

Co som sa docital :2fffffff registracia uvolni funkcie navyse , navyse novy update 5.13 nieco s so zablokovanim update z netu - neoverene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...