Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravym vas vsetkych..!..mam taky problem strasne slho sa mi zohrieva motor..2.0hdi..bude v prdeli asi termostat..neviem isto ale myslim si..dalo bi sa to aspon niako docasne spravit abi sa ten motor rychlejsie zohrieval??..kolko bi ma visiel novy termostat??..alebo aspon pouzivany??...niedy mu trva aj 45min kym dosiahne 90 stupnou....dakujem vsetkym za raduu!!...:bojim

[upravil dne 29/1/11 14:32 jonek]

Odesláno

ok ok..diky moc vsetkym tak vymenim ten termostat..je to zlozita robota??:Dnac ked sa smiem spytat na kolko litrov na stovku jazdi v dobrom stave taka 406 tka??:)...samozrejme motor 2.0hdi 110ps:)...diky moc hosi ...fakt ste mi pomohly..

Odesláno
ok ok..diky moc vsetkym tak vymenim ten termostat..je to zlozita robota??:Dnac ked sa smiem spytat na kolko litrov na stovku jazdi v dobrom stave taka 406 tka??:)...samozrejme motor 2.0hdi 110ps:)...diky moc hosi ...fakt ste mi pomohly..

ta 406HDi 80kw si bere v klidné jízdě kolem 6 litrů na 100

dej VIN auta a zjistíme obj. číslo tvého termostatu--pak si ho koupíš podle čísla kde chceš...

Odesláno

uz to mam niako viriesene s tym termostatom::)ale aj tak diik:):ja jazdim momentalne na 5.3 5.4 celkom faj nieee??:):)..fakkkt spokojnoosst:cool:...ale tak bolo aj 5.8...6.1:):)alee to maaaaalo kedyy:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...