64.Dana Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Dobrý den, prosím o radu.Mám Peuegotka106 a začal zlobit.Při ranním nastartování je to všechno v pohodě,sláva jedu.. Ale po chvilce mi spadnou otáčky,vypne se všechno.Nastartovat se mu taky nechce.Jak zchládne,nastartuju a zase popojedu kousek.Rok v. 1994 poradíte mi prosím Citovat
64.Dana Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 1.1 zatím jezdil v pohodě a bez problému. Citovat
PAJA106 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Vypadá to, jako by ti tam šel blbě benzín, zkusil bych vyměnit palivový filtr (za B sloupkem na straně řidiče), poté zkontrolovat těsnost všech hadic, zda ti nikde nepřisává vzduch. Případně přidat aditiva na vyčištění nádrže... Citovat
mxmen Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 ve filtru bych to neviděl,pokud by to byl filtr nedělalo by to jen při teplém motoru, hledal bych když to chcípne jestli dává jiskru, jednou jsem se s tím setkal a byl to modul zapalování, chce to hledat a pak měnit Citovat
64.Dana Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Tak jsme prolezly kde co... A nešel vstrikovat benzín. Pročistila se vstřikovací tryska od benzínu a jedůůůů .Možná na chvilku :-) Ale můžu jen doporučit nevyjíždět benzín až na dno do poslední kapky kdy už to líže benzínovou nádrž.Je dost možný že se tam dostal nějaký bordel a ucpal trysku. Citovat
czech111 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Kolik stoji projet vstriky ultrazvukem ??? Citovat
PAJA106 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Tak jsme prolezly kde co... A nešel vstrikovat benzín. Pročistila se vstřikovací tryska od benzínu a jedůůůů .Možná na chvilku :-) Ale můžu jen doporučit nevyjíždět benzín až na dno do poslední kapky kdy už to líže benzínovou nádrž.Je dost možný že se tam dostal nějaký bordel a ucpal trysku. Ano, to určitě, pač dole je voda a i dost bordelu, co se tam usazuje. Nicméně na to existují nějaké čističe, které se přidají při tankování a pak se to vyjede. Ale účinnost je otázkou. Citovat
64.Dana Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 Daly jsme tam wolfabin nebo jak se to jmenuje. Startování zatím bez problému a zatím jezdím.Za studena nastartuje v pohodě a už se mi neseká a ani nevypíná.Hned jak se oteplí tak se nádrž vyčistí.Přece je to už stařeček ten můj Bobik., I já jsem benzín dojížděla do poslední kapky a nádrž už se asi na mě nakrkla a tak mi způspbila trable.Uvidíme ... Citovat
Peta-k Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 mel jsem stejny problem a mel jsem špatny modul zapalovany takovou destičku na rozdelovači ale nevim jestli masš rozdelovač...delalo mi to co tobe za studena všecko ok ale jakmile se motor ohřal trochu takj to za jizdy začlo škubat a zdechlo a nenastartoval jsem az po chvili jak to zchladlo.... Citovat
64.Dana Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Daly jsme to do servisu protože my jsme si už nevěděly rady. Tam taky ne a vrátily nám ho zpět s tím,že žádná závada se nenašla. Prostě jedu a jak mám jet předpisovou rychlostí a nedej bože se přede mne dostane někdo kdo fakt jede pomalu,spadnou mi otáčky a já jsem dojezdila.Nenastartuju ... Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Pokud bys chtěla přijet sem... (asi 90 km). Mně už je to hloupé, ale když čtu, jak si někdo neví rady, tak mi přijde jednodušší, absolvovat nějaké kilometry a mít auto opravené. Citovat
64.Dana Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Pokud bys chtěla přijet sem... (asi 90 km). Mně už je to hloupé, ale když čtu, jak si někdo neví rady, tak mi přijde jednodušší, absolvovat nějaké kilometry a mít auto opravené. Po domluvě doma uvidím,ještě pořád jsou u auta.Za chvilku pisnu víc. Citovat
64.Dana Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Pokud bys chtěla přijet sem... (asi 90 km). Mně už je to hloupé, ale když čtu, jak si někdo neví rady, tak mi přijde jednodušší, absolvovat nějaké kilometry a mít auto opravené. Po domluvě doma uvidím,ještě pořád jsou u auta.Za chvilku pisnu víc. Ted došli,zase nic.Ale vzpoměla jsem si že jak se mi to stalo s tím vypínáním tak mi kamoš stříkl trochu benzínu do klapky a bylo úplně v pohodě ale jen na chvilku. Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Telefon: 583 411 572, Peugeot servis Zábřeh. Citovat
64.Dana Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Telefon: 583 411 572, Peugeot servis Zábřeh. pošlete mi prosim Váš email a všechno vám pisnu. Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Sice si rád přečtu, ale nejsem ten pravý, já jsem jen dlouholetý spokojený zákazník a obdivovatel. V pondělí ráno po 8. tam zavolej, pokud považuješ za vhodné písemný popis, tak se domluv přímo s nimi na mailu. Pokud chceš psát mně, tak 607(zavináč)email.cz (a budeme si tykat, jo? ) [upravil dne 11.2.2011 20:05 P607Olda] Citovat
64.Dana Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Sice si rád přečtu, ale nejsem ten pravý, já jsem jen dlouholetý spokojený zákazník a obdivovatel. V pondělí ráno po 8. tam zavolej, pokud považuješ za vhodné písemný popis, tak se domluv přímo s nimi na mailu. Pokud chceš psát mně, tak 607(zavináč)email.cz (a budeme si tykat, jo? ) [upravil dne 11.2.2011 20:05 P607Olda] :-)))))) pisnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.