Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechces radsej vacsie? 17tky?? Bude to krajsie. A moj nazor na polsku zem nebudem pisat :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

A ocom ich maju v prepocte na Kč alebo eura??

[upravil dne 29/1/11 09:16 godzilaTO]

Odesláno

Nejde o gumy. Vnútrajšok disku neprejde cez brzdy. Konfigurátory pozerajú len všeobecne na rozmer podľa TP.

Ja keď som kupoval, som sa vopred dohodol, že nebudem obúvať gumy a najprv skúsim nasadiť samotné disky či pasujú. Ak nie mohol som ich vrátiť.

Odesláno

ano ano..origo pasuju...otom som uz pocul ze tie neorigo maju troska tesno na brzdach...16 rozmer....

pocuj Rychtar nemas nejakeho znameho v tomto obore...predaj diskov a pneu..mozno by ti vedel poradit a poripade pomoct ich vyskusat...

alebo najlepsie kup si 17tky a nemusis skusat

Odesláno

tak tak,je třeba na to dávat bacha,taky jsme mněli objednané nádherné 16\" na zimu,po nasazení holého disku na předek škrtaly až dřely o brzdiče,tak se posílaly nazpět.Vyřešily to origo 16\" z 607 ty pasujou;)

Odesláno

Taky přemýšlím nad koupí alu kol. Mám ale 1,6ku a v techničáku jen 16ky.

Myslel jsem že zkusím sehnat na aukru, popř. i v Polsku, ale s tím že bych je nenasadil přes brzdiče jsem nepočítal.

To situaci dost mění :)

Budu tedy muset kupovat pouze s možností vyzkoušení. Možná to skončí nakonec zase plecháčema.

Odesláno

Rychtar84 preštuduj si toto vlákno a budeš v obraze.

A tu je kde to zadiera o ten brzdič. U 2.0 HDi sú väčšie drzdiče.

post-27076-14109615006106_thumb.jpg

Odesláno

No ja som mal problém zo 17\" a nie to ešte zo 16\" , preto som mu tam dal to vlákno nech si ho preštuduje. Sú 407-my čo majú brzdiče bez toho spevnenia čo som naznačil na tom obrázku a práve to vadí na neorigo elektrónoch.

Odesláno
Taky přemýšlím nad koupí alu kol. Mám ale 1,6ku a v techničáku jen 16ky.

Myslel jsem že zkusím sehnat na aukru, popř. i v Polsku, ale s tím že bych je nenasadil přes brzdiče jsem nepočítal.

To situaci dost mění :)

Budu tedy muset kupovat pouze s možností vyzkoušení. Možná to skončí nakonec zase plecháčema.

ja mam tiez 1,6ku a v technicaku 16ky a jazdim leto s 17kami :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...