Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, už delší dobu řeším problém se startováním. Doposud jsem vždycky nastartoval, sice třeba na třetí pokus, ale nastartoval. Dnes ráno se m to ještě povedlo, ale odpoledne jsem už z práce neodjel.. bylo kolem nuly. Baterka točí, starter taky. Zřejmě to i žhaví (zkoužel jsem přižhavit i drátem) a nic. Startoval jsem asi 20 min, pak jsem , po otevření kapoty všimnul kouře z prostoru starteru. Ale podle mě furt funguje a toči motorem. Když jsem na něj sáhnul, byl horkej. jak to funguje? ...pokud by byla spálená cívka tak to přece netočí motorem. Nebo dává impulz ještě někam jinam? Nebo je tam ještě nějaké relé třaba na vstřiky? ...nevím poraďte co s tím díky..

Odesláno
U hdi může vadit padání nafty? Nemá to čerpadlo v nádrži?

..čerpadlo je v nádrži, ale jestli může padat nafta nevím..hlavně navevím co by mohlo způsobovat padání nafty..

Odesláno

píšeš, že špatně startuje už delší dobu, zkus diagnostiku, bude to něco s naftou, snad DRV ventil, nízký tlak vysokotlak. čerpadla, možná problém v žhavení, HDi musí chytit na otočení

Odesláno

...startuje špatně už delší dobu, ale jen první straty, další jsou ok ...relativně, taky to není na otočemní klíčku, spíš tak do dvou tří vteřin....diagnositika mě asi nemine...musím do autorizovanýho servisu, nebo to umí všude?

Odesláno

Světe div se , ale dnes jsem to po přesunutí do tepla a dobití baterie nastartoval a jel jsem na diagnostiku. Ta ukázala chybu EGR ventilu, nic jinýho tam nebylo. Může ERG zapříčinit špatný start?.....

Odesláno

možná to byla ta voda v paliv. soustavě...,nalij přípravek proti zamrzání nafty, dávej aspon přes zimu přípravek VIF do nádrže a uvidíš, zda se startování zlepší

Odesláno

..tak to nepomohlo, dnes jsem opět ráno v garáži nastartoval a odpoledne jsem už z práce neodjel..... peklo, ještě jednou a odvezu to do šrotu, už na to nemám nervy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...