ferdyskl Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Kolegové pežoťáci! Obracím se na vás s tím, že mám problém s LPG systémem VIALLE. Mám pravděpodobně přidřené plynové čerpadlo. Na malé otáčky dává a při větších otáčkách se mi spálí pojstka. Poradíte mi, jak na to? Najdu zde případně nějakého šikulu, který tomu rozumí? Díky za případné odpovědi. [upravil dne 28/1/11 12:39 Ferry] Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 V první řadě si změň nadpis,chce to konkretněji,to se nelíbí adminum jinak vítám v klubu [upravil dne 27.1.2011 19:01 vendi.stejskal] Citovat
marko306 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 a za ďalšie, napíš aký máš motor a rok výroby, inak vitaj v klube. Citovat
ferdyskl Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Pánové díky za rychlost. Tak mám P 406 1,8 16 ventilů r.v. 2000 dovezenou z Holandska. Tam ji už namontovali VIALLE. Já ji mám asi pět let a jsem s tím nebo vlastně byl až do teď maximálně spokojený. Okolo vánoc mi přestal jít plyn , no a po prohlídce se zjistilo, že: při malých otáčkách to na plyn jde, ale po přidání plynu( zvýšení otáček) se spálí pojstka a čerpadlo opět přestane. No a to je tak všechno. Problém je ještě v tom, že jsem natankoval plyn a čerpadlo přestalo dávat. Taže mám i plnou bandu plynu. Otázka zní: Jak na to, případně kde a kdo? Jestli vás tedy mohu požádat o radu, pomoc či cokoliv co mi pomohlo, tak mi dejte vědět. Díky. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 tak jestli máš v prd..vysokotlaké čerpadlo v nádrži tak si připrav tak 20000kč nebo repas nějakých 8000kč,kdy ti končí platnost nádže? Citovat
Ferry Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 mno s Vialle je problem, v Praze se timhle systemem kapalneho vstriku LPG zabyva pan Coubal http://www.autogascoubal.cz/ , zkus se pozeptat tam, ale oprava bude nakladna, je to v podstate jako u vstrikovacich cerpadel nafty, repase a ceny novych cerpadel jsou dost vysoke. Pokud je tam jeste puvodni LPG nadrz ( ve ktere je myslim prave to podavaci cerpadlo umistene) tak bude asi stejne propadla tlakova zkouska (pokud bylo LPG namontovano v tom roce 2000, maximalni platnost je 10let, u vialle se sice snad da o neco prodlouzit, ale podminky neznam) a to uz se pak mozna vyplati nechat si tam dat kompletni novej system LPG nejakyho sekvencniho vstrikovani plynneho LPG Citovat
pajaC Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Dobrý den, pokud pořád máte potíže s Vialle, doporučuji odborníky opravdu mi pomohli jako jediní!!!! v ČR) jsou z Jihlavy, mají stránky www.minolta1.cninet.cz je tam mejl i telefon spraví Vám to. Citovat
koblih69 Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 No nebudu komentovat jeslti je to reklama nebo ne, ale teda narovinu po shlédnutí sekce \"Další zajímavosti\" mě napadlo jenom: Já jsem teda při opravách elekroniky velký prase ale totok :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.