Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové pežoťáci! Obracím se na vás s tím, že mám problém s LPG systémem VIALLE. Mám pravděpodobně přidřené plynové čerpadlo. Na malé otáčky dává a při větších otáčkách se mi spálí pojstka. Poradíte mi, jak na to? Najdu zde případně nějakého šikulu, který tomu rozumí? Díky za případné odpovědi.

[upravil dne 28/1/11 12:39 Ferry]

Odesláno

V první řadě si změň nadpis,chce to konkretněji,to se nelíbí adminum

jinak vítám v klubu

[upravil dne 27.1.2011 19:01 vendi.stejskal]

Odesláno

Pánové díky za rychlost. Tak mám P 406 1,8 16 ventilů r.v. 2000 dovezenou z Holandska. Tam ji už namontovali VIALLE. Já ji mám asi pět let a jsem s tím nebo vlastně byl až do teď maximálně spokojený. Okolo vánoc mi přestal jít plyn , no a po prohlídce se zjistilo, že: při malých otáčkách to na plyn jde, ale po přidání plynu( zvýšení otáček) se spálí pojstka a čerpadlo opět přestane. No a to je tak všechno. Problém je ještě v tom, že jsem natankoval plyn a čerpadlo přestalo dávat. Taže mám i plnou bandu plynu. Otázka zní: Jak na to, případně kde a kdo? Jestli vás tedy mohu požádat o radu, pomoc či cokoliv co mi pomohlo, tak mi dejte vědět. Díky.

Odesláno

mno s Vialle je problem, v Praze se timhle systemem kapalneho vstriku LPG zabyva pan Coubal http://www.autogascoubal.cz/ , zkus se pozeptat tam, ale oprava bude nakladna, je to v podstate jako u vstrikovacich cerpadel nafty, repase a ceny novych cerpadel jsou dost vysoke. Pokud je tam jeste puvodni LPG nadrz ( ve ktere je myslim prave to podavaci cerpadlo umistene) tak bude asi stejne propadla tlakova zkouska (pokud bylo LPG namontovano v tom roce 2000, maximalni platnost je 10let, u vialle se sice snad da o neco prodlouzit, ale podminky neznam) a to uz se pak mozna vyplati nechat si tam dat kompletni novej system LPG nejakyho sekvencniho vstrikovani plynneho LPG

• O 1 rok později...
Odesláno

Dobrý den, pokud pořád máte potíže s Vialle, doporučuji odborníky opravdu mi pomohli jako jediní!!!! v ČR) jsou z Jihlavy, mají stránky www.minolta1.cninet.cz je tam mejl i telefon spraví Vám to.

Odesláno

No nebudu komentovat jeslti je to reklama nebo ne, ale teda narovinu po shlédnutí sekce \"Další zajímavosti\" mě napadlo jenom: Já jsem teda při opravách elekroniky velký prase ale totok :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...