rimmer Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 tak, a tohle sem pisu jen proto, ze je to muj 500. prispevek )) Citovat
Toretto Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Tak kluci ohledně leštění laku je to asi takhle že více méně každá leštěnka na oživení laku ho kousek ubrušuje jsou to jemné brousící pasty které hned leští vrstvu pod tou zašlou....oškrábete tím defakto veškerý bordel co se na autě drží a pak se to naleští....tempo je na starší laky jak dělané a jinak kdo má strach o svůj nový lak tak si myslím že leštěnka od firmy 3M je dobrá ale i drahá ...jsou ale i lepší a možná levnější.....není nad ruční leštění když jsem v práci leštil mašinkou je to dobré na tu první vrstvu leštění že se tak neutaháte ale chce to vzít ručně protože ty leštičky umí taky trochu udělat rýhy když to vezmete špatným sklonem...... Citovat
VDO Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Tempo néééé. pokud by jste pak někdy něco chtěli stříkat, tak se z toho lakýra zblázní. Citovat
Kvasky Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: VDO Tempo néééé. pokud by jste pak někdy něco chtěli stříkat, tak se z toho lakýra zblázní. Jj, pravda... Sám jsem se o tom přesvedčil. Nepomůže ani odmaštění... Citovat
Crack Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Původně zaslal: Honza Jo tempo je super, ale žere lak a pokud by mělo dojít k lakování dílů, na ktere se používalo Tempo, tak je problem. Nevim přesně jak, ale prej se to zežere do laku. Muj lakýrník se vždycky může zblaznit a na tempo nadava jak špaček :) A voskovky nefungujou. Zaděláš šrám, rozleštíš a pak umeješ auto a štám je tam zas. jj v tempu je silikon proto se to blbě lakuje,ale to že to žere lak je takovej blbej kec jen.Bys to musel leštit každej den po celej rok a pak bys to měl možná sežraný na plnič:papa Citovat
Kubis Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Ahoj.Já pucuju na jaře a na podzim.Je to jakási ,jak med se táhnoucí vosková politura (á250.-),která se má po zaschnutí rozleštit. Teď si nachystám jen část,třeba kapotu,protože i kdyby bylo na obloze modro,tak to nestihnu vyleštit,neb začne chcát....Naleštěno vydrží asi půl roku.Mezi zaparkovanýma autama to vypadá jako nový vůz.Občas to opláchnu jen čistou vodou a smetáčkem.P806 Citovat
vector Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Honza Jo tempo je super, ale žere lak a pokud by mělo dojít k lakování dílů, na ktere se používalo Tempo, tak je problem. Nevim přesně jak, ale prej se to zežere do laku. Muj lakýrník se vždycky může zblaznit a na tempo nadava jak špaček :) A voskovky nefungujou. Zaděláš šrám, rozleštíš a pak umeješ auto a štám je tam zas. jj v tempu je silikon proto se to blbě lakuje,ale to že to žere lak je takovej blbej kec jen.Bys to musel leštit každej den po celej rok a pak bys to měl možná sežraný na plnič:papa Tempo je na starší autolaky bez ochranné vrstvy. Když to s tím naleštíš, zahladí to drobné škrábance a na hadru zůstávají kousky barvy. čirý lak to naleptá a pak zatáhne silikonem, že to není vidět. na silikon se nalepí velice rychle novej bordel. Tempo se používalo na stará auta, když se chtěl člověk prodat, nebo spojit nesouvyslou vrstvu laku. Na novejch autech nemá co dělat. No to jsou moderní autovosky a teflonem. Citovat
vector Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Původně zaslal: Hadra Na chuja je, že tempo zas až tak dlouho nevydrží.Ten stroj bych chtěl taky.Akorát s tím tempem nemám odvahu jít na metalízu........... Na shade a podobný krámy bez pořádnýho laku je ještě jedna metoda. Vyzmeš jemou brusnou pastu.. tu nejjemější a celé to lehounce obrousíš. Odstraníš tak zoxidovanou vrstvu laku. Pak ho opláchneš a naneseš autovosk s teflonem. Vydrží to hodně dlouho imitovat novej lak. Jinak všechno co má na sobě čirou vrstvu laku už se ošetřuje uplně jinak. Citovat
Vinca Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Kubis Ahoj.Já pucuju na jaře a na podzim.Je to jakási ,jak med se táhnoucí vosková politura (á250.-),která se má po zaschnutí rozleštit. Teď si nachystám jen část,třeba kapotu,protože i kdyby bylo na obloze modro,tak to nestihnu vyleštit,neb začne chcát....Naleštěno vydrží asi půl roku.Mezi zaparkovanýma autama to vypadá jako nový vůz.Občas to opláchnu jen čistou vodou a smetáčkem.P806 nevíš název? Leštit takové plantáže moc často se mi taky nechce. Citovat
pigi.jakub Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Pánové já jsem si koupil tekutý vosk simoniz v barvě vozu, škrábance jdou vyleštit a musí být malé ale časem se škrábanec objeví(vapka).Dělaám to tedy tak že zajedu na vapku umyju clé auto nechám okapat(vysušit) dojedu domů aplikuju vosk a nechám chvíli působit rozleštím leštičkou a potom alikuji tuhý vosk bezbarvý taky značky simoniz a výsledek je fenomenální.Jen ten tuhý vosk už druhý asi nikde neseženu mám jej po dědovi a je asi tak dvacet let starý rozleštění trvá ale good Citovat
czer.t Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 ..pokud jsi z hk a okolí,dám Ti kontakt na člověka,který to dělá z venku i zevnitř,auto je jak nový.. Citovat
Crack Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Honza Jo tempo je super, ale žere lak a pokud by mělo dojít k lakování dílů, na ktere se používalo Tempo, tak je problem. Nevim přesně jak, ale prej se to zežere do laku. Muj lakýrník se vždycky může zblaznit a na tempo nadava jak špaček :) A voskovky nefungujou. Zaděláš šrám, rozleštíš a pak umeješ auto a štám je tam zas. jj v tempu je silikon proto se to blbě lakuje,ale to že to žere lak je takovej blbej kec jen.Bys to musel leštit každej den po celej rok a pak bys to měl možná sežraný na plnič:papa Tempo je na starší autolaky bez ochranné vrstvy. Když to s tím naleštíš, zahladí to drobné škrábance a na hadru zůstávají kousky barvy. čirý lak to naleptá a pak zatáhne silikonem, že to není vidět. na silikon se nalepí velice rychle novej bordel. Tempo se používalo na stará auta, když se chtěl člověk prodat, nebo spojit nesouvyslou vrstvu laku. Na novejch autech nemá co dělat. No to jsou moderní autovosky a teflonem. To není o tom že to s tím naleštíš,ale ty škrábance vybrousíš,tempo je brusná psata a proto na hadru zůsvává barva.Jelikož já mám starší auto a starej lak,tak to na to používám a nestěžuju si,voda krásně stejká,auto je ochráněný a nehnije a bordel nepozoruju že by se lepil.Až si koupím auto ne kterým nebude pastelka,ale metla,tak použiju moderní prostředek na leštění a ochranu. Citovat
Péťa Odesláno 2. březen 2006 Odesláno 2. březen 2006 Původně zaslal: czer.t ..pokud jsi z hk a okolí,dám Ti kontakt na člověka,který to dělá z venku i zevnitř,auto je jak nový.. To by mě zajímalo. Kolik za to chce? Nechal bych si udělat obě auta Citovat
Dafe Odesláno 5. březen 2006 Odesláno 5. březen 2006 Jenže na tempo ti dvakrát zachčije a máš auto stejný jako předtim. Nebo to skuste naftou a černá se stane po dešti bílá služební. Když něco leštit za rozumný prachy tak od SONAXu. To stačí jednou za rok a je to. Citovat
Issbia Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 no tak tady z těch zpráv sem trochu jelen , nevíte teda někdo o něčem na 100% a celej název a hlavně cenu? mela sem neco tekutyho zelenyho a nic moc jednou zaprselo a auto bylo jak jetel(zasrany), a tempo sem taky skusila - no nevim nevim, mam sice starsi auto , ale krasnou metlu a to tempo uz asi pouzivat nebudu...a k tomu vosku, to se veme nejdriv lestenkou a pak teprve teda voskem?nebo jenom umeju auto a pak vosk?fakt sem z toho ted zmatena....díkys Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.