Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A nevíte jestli je ta akce i na 307 2,0hdi?

Ne neni.A to neni akce na ty setrvaky,ale znizeni cen jako v kauflandu:D:D:D:D

Tequila a vsechno nad 0,0000000001 promile :blicismajlik

Odesláno

Tak jsem se dnes vratil s opravenym setrvakem a spojkou... Jak jsem dopadl: Nakonec jsem krome koupe setrvaku a spojkove sady si nechal auto u nich i rovnou opravit, dostal jsem na material diky tomu jeste dalsich 20 procent slevu, takze me vyslo vse komplet i s praci a dani na 14871,50Kc ;) Mimo to mi jeste mrkli na spodek, kde kryt motoru jsem uz jednou upravoval, tak mi to poupravili a jeste jsem se vracel zpet, obcas se mi rozsviti pri jizde, kdyz hodne zrychlim nebo jedu do kopce chyba EPS a ABS, ale nikdy se mi to nestalo kousek od servisu, tak i na to mrkli, vymazali zavadu, problem pokud bude, tak je v cidlu na levem zadnim kolu. No a abych rekl uplne vse, tak jeste neavic, kdyz jsem se ptal, jak se dostanu z nadrazi, ze prijedu busem, byl jsem v Mlade Boleslavi, tak rekli, zavolejte a my prijedem, tak dorazili a odvezli me do servisu k autu :mrk Takze ja jsem naprosto spokojen a i prekvapen, snad mi auto nejakou dobu vydrzi bez vetsi zavady! Jeste jednou diky, ze jste to tady napsali a navic me na to upozornili :D

Odesláno

to Prema: Take zdravim :papa :papa :papa A na tequilu jsem nezapomnel :D to godzilaTO: Sen to je a ja tomu v dnesni dobe skoro ani neveril, kazdopadne to potesilo. Preji hezky vikend

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.

Bohužel mi odešla spojka a setrvák,takže bych Vás chtěl poprosit o nějaké info kde nejlépe koupit a jaká je cena. Mám 407 SW,r.v.2004,2.0 HDI a Vin je : VF36ERHRH21132264

Moc Vám děkuji za pomoc.

Libas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...