Lamer Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Ma nekdo zkusenosti s LPG pro kombiky? Dost me to laka, nejsem si ovsem jist zdali je to realne pro kombika a jeste ke vsemu se ctyrbodovym vstrikovanim. Diky za jakekoliv poznatky. Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 mrkni na http://www.lpg.cz mam to zarizeni DGi na 406, taky 4bod. vstrik. a jsem s nim spokojenej,rozdil oproti benzinu je znat akorat v penezence a to jeste v tom dobrym smyslu ( i kdyz je drazsi STK emise a kazdy rok se musi na kontrolu tesnosti, coz taky neco stoji ) O LPG a jeho vyhodach a nevyhodach je tu nekolik prispevku, pouzij Vyhledat a vse si precti, rozhodnuti uz je pak jen na tobe [Editován dne 9/1/05 Ferry] Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Nevim, kolik najezdis rocne km, ale aby se Ti to vyplatilo, tak to musi byt hooooodne. Jinak se nevyplati dodatecne LPG montovat (je lepsi si koupit auto uz s LPG, jako ja ). Jeste jeden odkaz: http://www.neptun-harfa.cz/lpg_052.htm Citovat
Lamer Odesláno 11. leden 2005 Autor Odesláno 11. leden 2005 Ano je to pravda, s mojimy 40tis rocne to neni az tak hrozne ale i tak se mi do toho uz tolik nechce jako driv. Diky za poznatky. Taky jsem trosku zapatral a vysledek je jasny.Musim si vystacit s benzinem. Dik Citovat
Ferry Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 ja koupil 406 s LPG a jezdim max 13-15000 rocne.Ja myslim ze by se ti podarilo sehnat peknyho breaka s LPG, zkus annonce apod a pokud to nechvata tak vybirej a nekkupuj hned prvni Citovat
Roman Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Také přispěji se svou troškou do mlýna... Mám 1,9 jednobod. montoval jsem LPG loni v srpnu, montáž se 60l nádrží, výměnou svíček a plnou LPG mě stála \"17.910,-kč\" . Bohužel to ještě nemám zcela vychytané ale v globálu jsem spokojen. Jsem línej se rozepisovat... A najel jsem od montáže cca 4000km. A to jsem skoro nejezdil... Až budu mít (snad někdy) čas,tak to zkusím propočítat. Citovat
Lamer Odesláno 13. leden 2005 Autor Odesláno 13. leden 2005 Diky za poznatky, no vidim situaci tak ze do starocha 405 uz nebudu delat nejake novinky :-) a uvidime jak budou financ na nove ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.