Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ma nekdo zkusenosti s LPG pro kombiky? Dost me to laka, nejsem si ovsem jist zdali je to realne pro kombika a jeste ke vsemu se ctyrbodovym vstrikovanim. Diky za jakekoliv poznatky.

Odesláno

mrkni na http://www.lpg.cz mam to zarizeni DGi na 406, taky 4bod. vstrik. a jsem s nim spokojenej,rozdil oproti benzinu je znat akorat v penezence a to jeste v tom dobrym smyslu ( i kdyz je drazsi STK emise a kazdy rok se musi na kontrolu tesnosti, coz taky neco stoji ) O LPG a jeho vyhodach a nevyhodach je tu nekolik prispevku, pouzij Vyhledat a vse si precti, rozhodnuti uz je pak jen na tobe :papa

[Editován dne 9/1/05 Ferry]

Odesláno

Ano je to pravda, s mojimy 40tis rocne to neni az tak hrozne ale i tak se mi do toho uz tolik nechce jako driv. Diky za poznatky. Taky jsem trosku zapatral a vysledek je jasny.Musim si vystacit s benzinem. Dik

Odesláno

ja koupil 406 s LPG a jezdim max 13-15000 rocne.Ja myslim ze by se ti podarilo sehnat peknyho breaka s LPG, zkus annonce apod a pokud to nechvata tak vybirej a nekkupuj hned prvni ;)

Odesláno

Také přispěji se svou troškou do mlýna... Mám 1,9 jednobod. montoval jsem LPG loni v srpnu, montáž se 60l nádrží, výměnou svíček a plnou LPG mě stála \"17.910,-kč\" . Bohužel to ještě nemám zcela vychytané ale v globálu jsem spokojen. Jsem línej se rozepisovat... A najel jsem od montáže cca 4000km. A to jsem skoro nejezdil... Až budu mít (snad někdy) čas,tak to zkusím propočítat. :papa

Odesláno

Diky za poznatky, no vidim situaci tak ze do starocha 405 uz nebudu delat nejake novinky :-) a uvidime jak budou financ na nove ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...