Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute pazouti,

Mam problem, nemozem dostat kabel cez tu priechodku dveri, a nejak sa mi koli tomu nechce davat dole cele plasty - kastlik a pod. ,

dal som dole tu krytku kde sa odklada noha . Ale u sofera je lanko z kapoty a ta uchytka na otvaranie kapoty takze to sa neda dat cele prec. cize by som musel dat prec cely tne bocny plast ... ?!

A na opacnej strane to zase vyzera asi tak ze treba dat dole kastlik?

Ako nato borci ? Prevliect tade nejaky pevny drot ? Lenze ako ked ta priechodka gumova je taka na houby ze je tam taka pokryvena ?!!Poradte ako mam dostat ten sprosty kabel do dveri pre repro. Uz som z toho na nervy !

Dakujem za rady !

Odesláno

packa otvirani kapoty je prisroubovana, povolis to 10tkou orechem, kastlik ani ten plast pod volantem dolu davat nemusis, staci jen to oblozeni sloupku a pak odhrnout koberec

tam je pak gumova zaslepka a pod ni je jeste konektor, podle roku vyroby bud snadno rozpojovaci obdelnikovy a nebo hodne spatne rozpojitelny kulaty pres celou diru ve sloupku, ten je pak lepsi provrtat skrz delsim vrtakem, ale bacha na ostatni kabely

Odesláno

No skusim to teda ked sa trosku vonku otepli kedze nemam garaz a teraz som tam skoro zamrzol :D .

Len ma este zaujima ako ten kabel prepcham cez tu priechodku gumovu lebo mam tam tie kable uplne natesno :/ ...

Dakujem

Odesláno

protahnout silnejsi drat (napr medeny klasicky elektrikarsky) udelat ocko, privazat draty k protahnuti a protahnout

Odesláno

A takto, ako som písal tuto hneď vedľa?

Ja som tak dumal, že tie káble by sa dali pretiahnuť aj tak, že na staré káble naletovať nové káble, potom staré káble aj nové káble jemne namazať a proste ich zvnútra pretiahnuť...síce torchu prasačina, no mohlo by to azda fungovať...lebo tie repronitky ma serkajú, ale zas rozrábať celú kabeláž isto nebudem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...