Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera sa mi totiž 2x stalo, že auto vôbec nereagovalo na diaľkové. Tak som odomkol kľúčom, po odomknutí už diaľkové fungovalo. Tak teraz neviem či to bude batériou v diaľkovom (žiadna hláška nebola) alebo čosi vážnejšie.

Odesláno
stejně ale budeš používat dálku...já ani nevím jestli mám ten zámek funkční

je to sice paranoja ale na verejnych priestranstvach rozumej hlavne nakupaky, parkoviska atd. zamykam len klucom vo dverach, ziadna dialka a radio...

Odesláno

je to sice paranoja ale na verejnych priestranstvach rozumej hlavne nakupaky, parkoviska atd. zamykam len klucom vo dverach, ziadna dialka a radio...

Merlin99 neviem či máš v aute alarm, ale ak áno ta keď zamkneš len kľúčom ta alarm zostane neaktívny.

Odesláno
Hlási 407ma, že je slabá batéria v kľúči?

Neviem či 407-ma hlási slabú batériu v kľúči ani som o tom nič nenašiel v žiadnom manuáli ale kolega s roboty má 206-ku a tá mu to signalizuje.

Keď som kúpil auto tak pár mesiacov na to mi na displeji medzi budíkmi zopárkrát vyhadzovalo ikonu preškrtnutého kľúča (kontrolka elektronického blokovania štartovania) a tak som si pomyslel že vymením baterku v kľúči a odvtedy už tá ikona nezobrazila.

post-27076-14109614953627_thumb.jpg

Odesláno

takze rozmrazeni horkovzdusnou pistoli nepomohlo. Klic jakoby na neco narazi. Je to spis kovovej zvuk. Takze bud je zamek nemocnej nebo se v tom nekdo rejpal sroubovakem nebo tam je zalomenej klic. Kazdopadne rano valim k zamecnikum aby na to mrkli.

Odesláno

Merlin99 neviem či máš v aute alarm, ale ak áno ta keď zamkneš len kľúčom ta alarm zostane neaktívny.

Si si istý? Neviem ako v 407, ale mám CAN alarm v Oktávke a ten sa aktivuje aj pri zamknutí kľúčom. Sleduje zbernicu a pri akomkoľvek pokuse o zamknutie auta sa aktivuje. Je jedno či kľúčom alebo diaľkovým.

Odesláno

Aspoň si myslím lebo keď zamknem diaľkovým na kľúči tak na stredovej konzole nad tlačítkom uzamknutia a alarmu mi blikajú kontrolky a keď zamknem len kľúčom tak bliká len kontrolka uzamknutia a alarm je pravdepodobne neaktívny.

PS: Jedná sa o origo ALARM od výroby.

post-27076-14109614959946_thumb.jpg

Odesláno

Tak to vypada ze budu muset vyndat zamek. Jak se k nemu dostanu??? predpokladam ze budu uset sundat tapec dveri. Jak teda rozebrat tapec. Kdyby nekdo mel podrobnej navod i s fotkama tak bych byl velice stastnej

Odesláno
A keď zamkneš diaľkovým a odomkneš kľúčom? Nehúka?

Je to tak keď zamknem kľúčom ALARM zostane neaktívny, ak zamknem diaľkovým na kľúči auto sa zamkne a aktivuje sa aj ALARM a po odomknutí a otvorení dverí len kľúčom bez použitia diaľkového na kľúči sa rozozvučí siréna alarmu.

Odesláno
vobec nemusis davat dole tapacir .... z boku na dverach je taka paska pod nou je srouba ktoru odkrutis ... nemusis ani celkom a zamok ti pekne pojde von ...

Dekuji. Sel krasne ven:super:super:super

Odesláno
vobec nemusis davat dole tapacir .... z boku na dverach je taka paska pod nou je srouba ktoru odkrutis ... nemusis ani celkom a zamok ti pekne pojde von ...

Dekuji. Sel krasne ven:super:super:super

v pohode nemas zac ...nato sme tu aby sme si pomahali:papa

Odesláno

ja mam trochu iny problem so zamykanim,prvykrat sa mi to stalo minuleho roku v lete..a to,ze po \"zamknuti\" (dialkovym na kluci) sa auto vlastne nezamklo,t.z. ze vobec necvakli zamky,len sa sklopili spatne zrkadla a cele auto ostalo nezamknute.Odtvedy sa mi to obcas stava,zamkne az na piaty-siesty pokus...Neviete cim to moze byt?

Odesláno

Info z uživatelské příručky.

VÝMĚNA ELEKTRICKÉHO ČLÁNKU DÁLKOVÉHO OVLADAČE

Informace o vybitém elektrickém článku je podána řidiči pomocí zvukového signálu a hlášení na vícefunkční obrazovce nebo kontrolkou Servis.

OPĚTNÁ AKTIVACE DÁLKOVÉHO OVLADAČE

F Vypněte zapalování.

F Znovu zapněte zapalování.

F Ihned stiskněte tlačítko zamykání dálkového ovladače a držte jej stisknuté několik sekund.

F Vypněte zapalování a vysuňte klíč s dálkovým ovladačem ze spínací skřínky. Dálkový ovladač je znovu funkční.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...