Driver Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Pokud máš možnost tak jí vyzkoušej v jiném PC. Citovat
MJSytic Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 JJ, grafika je KO. Teď nedávno jsem to u jednoho PC řešil. Vše fungovalo normálně, než se nainstaloval ovladač grafice. Pak to celý vytuhlo a pomohl jen reset. Mrkni, jestli ti to třeba po tom restartu neháže nějaký artefakty (nesmyslný znaky, jinak barevný písmo a pod.) Na tamtom PC bylo písmo bílo fialový a když nabíhaly XP, tak přes logo byly čárky. PC slouží jen na internet, takže jsem zakázal grafiku a normálně je to v provozu. Jen na tom nejdou hrát hry ... (kupodivu to přehrává i divx a flash videa:aut) Citovat
Laďa Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 Měl jsem podobný problém akorát že mě windows nenaběhl vůbec. Servisák vždycky udělal přeinstalaci a potom to běželo 2-3 dny někdy i týden. Až potom mi půjčil hardisk a to běželo bez problému cca 3 měsíce, tak jsem koupil nový hardisk a teď už skoro dva roky je pokoj a počítač jede. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.