supsak Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Ahojte. P407, 2hdi -100kw model 2005, problem je asi takyto, ze auto po starte nastartuje ide na volnobehu cca 5 sekund, potom sa stracaju otacky a scipne.Na plynovy pedal reaguje iba spociatku. Pripada mi ako keby nemalo naftu, ale je jej dost. Alebo ked sa podari a nastartuje ide OK, bez problemov, a potom padne na nudzovy rezim a ide iba na volnobehu a nereaguje na plyn. V pamäti zavad su tieto zavady, po vymazani sa zase objavia. Este som si vsimol ze na hlave 1-2 valec pri vstrekovacoch je trochu nafty, ako keby boli vadne prepadove hadicky, alebo gumicky. Moze to mat vplyv na tento problem? Vdaka za rady Citovat
straki007 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Se udusi !!! Chudacek malicky !!! Zavira se ti privod vzduchu !! Vzdyt ti to tam pise diagnostika PS: Ale to by se muselo videt co to prese dela. Mas diag tak si to mer [upravil dne 21/1/11 21:59 straki007] Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 To sou ti borci co si koupí dia a stejně neví co s tím..........hlavně že ji mají... Citovat
straki007 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 To sou ti borci co si koupí dia a stejně neví co s tím..........hlavně že ji mají... BINGOO. To jsem se snazil naznacit. Ale ono clovek se uci porad.Takze muzou zacit.A nejlepsi je to na vlastnim aute. Ale samozrejme pomuzeme.ze jo:o Citovat
supsak Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 No, ja viem ze tam nieco nie je vporiadku z egr ventilom, ale pozeral som na aute a neviem co by som snim mohol spravit a kde presne na co sahnut Citovat
supsak Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Ahojte, nikto nic? no , dnes som na to pozeral a napadla ma jedna vec, ma ten motor podavacie cerpadlo nafty? v nadrzi?, lebo nepocujem ziadne bzucanie cerpadla a ani som si to nikdy nevsimol. Lebo do nadrze idu iba dva kable. Vedla su este 3 konektory , jeden zeleny neviem na co a 2x na abs . Po premerani tlaku paliva mi ukazuje pozad. stav napr 280bar, ale ked pozeram na aktualny pri starte tak nabieha od 50- 200, auto ako keby zakrocha a nic, mrtvo. Citovat
BV406 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 myslim, ze si naftu taha ... cerpadlo asi nema ... nekde to tu bylo psane ... kdyz tak me opravte ! Citovat
supsak Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Tak ano, podavacie cerpadlo tam nie je. Este sa to teraz sprava asi takto, ze po cca 2-3hodinach stania naskoci, na volnobehu drnkoce a po cca 5 sek scipne .Potom uz iba ma snahu, naskakovat , ale nic sa nedeje.Ked postoji, zase ide 5 sekund. Robil som aj testy akcnych clenov, ci uz rele zhavenia, ventil turba..., co ponuka lexia, ale na nic som neprisiel, akurat je mi nejake divne ze pise test EGR ventilu a jeden ventil co je nad klimat.cerpadlom , kde je aj druhy na klapku sania z nich cvaka.Pritom obidva su na tom plastovom sani , jeden je trvalo zatvoreny a zrejme otvara a ten sruhy trvalo otvoreny a otvara. Tak neviem naco su tie dva ventily, jeden cierny, druhy hnedy. A este jeden hnedy je na bloku motora, pri prednej priecke karoserie Citovat
straki007 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Tak proc to nedas nekomu kdo ti to urci. Kdyz nevis kde se nachazi EGR tak nemuzes prece urcit diagnostku tveho auta. A kdyz mas chinu ppsko tak jen pokousej dal az si ato umrtvis a budes psat do sekce-nahradni dily prodam. Psal jsem ti i nekolik SZ ale opravdu vic myslim pomoct nejde.Jednoduse to muze byt DRV.RAIL cerpadlo,egr,vstriky,vaha.......:blablabla:blablabla Citovat
sowwwa Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Podle tech chyb bych to videl na problem v elektroinstalaci - zkrat ve svazku nebo spatna kostra. Citovat
supsak Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 stacilo dat odkaz na tento prispevok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.