Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám na peugeotovi 206 1.4HDI kola (disky) 14\". A mám takovou nabídku na krásná alu kola, ale 15tky. Chci se proto zeptat jaké tam dáváte gumy(šířka, výška):mrk? Jo a ještě takový dotázek: v techničáku mám napsány jen 14tky s pneu 175/65 R14

a slyšel jsem že to tam jde dopsat ( ty 15tky ) :myslim - má s tím někdo zkušenosti? Moc díky za odpovědi

[upravil dne 20/1/11 19:29 podolak2]

Odesláno

Ja mám tiež originál 195/55R15, a keď to porovnávam s cenou iných rozmerov mám dojem, že sú to jedny z najdrahších pneu. Pravdepodobne to nie je častý rozmer...

Odesláno

Ideální je na 15kách 195/50 protože 55 profil je už trochu vysokej a vypadá to jak koza a techničák neřeš po 15\" kolech nikdo nepůjde a na technickou tam dáš 14\" plechotrony:D

Odesláno

takto som postupoval ja s Alutec R15 195/50: poslať email predajcovi, ja som poslal vyrobcovi nech pošle TUV Homologaciu ,treba to dať preložiť ak je to nemčine,angličtine/ odborny preklad cca 35€/, STK kontrola kolies,uchytenia....a s papierom z STK na dopr.inšpektorat zapísať do TP :aut

post-6363-14109614847907_thumb.jpg

[upravil dne 22/1/11 19:06 MrVain]

Odesláno
takto som postupoval ja s Alutec R15 195/50: poslať email predajcovi, ja som poslal vyrobcovi nech pošle TUV Homologaciu ,treba to dať preložiť ak je to nemčine,angličtine/ odborny preklad cca 35€/, STK kontrola kolies,uchytenia....a s papierom z STK na dopr.inšpektorat zapísať do TP :aut

A čo ty si nemal na 1.6-ke schválené výrobcom 15 palcové kolieská :myslim čo si mal len 14 palcové :o

Odesláno

A čo ty si nemal na 1.6-ke schválené výrobcom 15 palcové kolieská :myslim čo si mal len 14 palcové :o

mam 8Ventil a ten mal len 14:aut

Odesláno
A co kdybych si koupil ty 16tky ouragany origo peugeot??? tak mám jit přimo do peugeotu a zeptat se tam na ten papir???

Přesně tento problem budu řešit na jaře já. Koupil jsem (ne úplně nové) Ouragany 16\" 4x108 28ET, v bílé barvě, a jsou úplně krásný, už se těším až je nasadím na auto :mrk:mrk.

Já to asi udělám tak, že tyhle kola vezmu do peugeota, zeptám si to mám zapsat do TP a co k tomu potřebuju a pak ať mi to hodí na auto, vyváží atp.

Jestli tu má ale někdo nějakou radu šup sem s tím, ale vzhledem k tomu, že to jsou origo peugeot kola, by neměl být problém.

Odesláno
A co kdybych si koupil ty 16tky ouragany origo peugeot??? tak mám jit přimo do peugeotu a zeptat se tam na ten papir???

Přesně tento problem budu řešit na jaře já. Koupil jsem (ne úplně nové) Ouragany 16\" 4x108 28ET, v bílé barvě, a jsou úplně krásný, už se těším až je nasadím na auto :mrk:mrk.

Já to asi udělám tak, že tyhle kola vezmu do peugeota, zeptám si to mám zapsat do TP a co k tomu potřebuju a pak ať mi to hodí na auto, vyváží atp.

Jestli tu má ale někdo nějakou radu šup sem s tím, ale vzhledem k tomu, že to jsou origo peugeot kola, by neměl být problém.

original predajca /CD Final/ mi nemohol da certifikat na 15\" pretože na moj model 1,6 8V 2000 sa nemontovali, tak mi ho poslal vyrobca Alutec/Nemecko/ ak sa na tvoj model montovali 16\" tak by nemal byť problem

Odesláno

Já teda nevím, ale v jiným topicu zase doporučovali na 15\" kola pneu 195/45 R15, profil 50/55 se mi zdá moc a nebude to tak hezký :). I když ta 50 by se ještě asi dala..

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat:

Na alu kola 15\", 4x108, 5.5 šířka -> budou nejlepší jaké pneu? Šířka 195/185? Prosím ne žádný \"kozy\", teď mám 14\" plecháče, 175/65 pneu. Dík

Odesláno

Tak prý pro tyto disky má Ronal homologované jen pneu 185/55 a 195/55 R15, a 55 profil to už bude koza a nebude to vypadat tak pěkně :myslim.

[upravil dne 9/2/11 11:17 Frozz]

Odesláno
Na 15-ky je 5,5J šírka disku málo :bojim tam potrebuješ aspoň 6J ale najlepšie by bolo 7Jx15 ET 25 a na to pneu 195/55 R15 alebo 195/50 R15 prípadne ešťe 185/55 R15 :D

Díky, takže mám kola vybraný :papa, teď ještě peníze a léto :roll:

Budu kupovat Advanti Garro Black - matná černá, 6x15\", 4x108, ET: 25 nebo 18, ale 18 by na auto asi nešly.

// uff, asi 3 měsíční rozhodování za mnou :roker

[upravil dne 9/2/11 22:10 Frozz]

[upravil dne 27/2/11 10:38 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...