Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nevíte někdo jak se jmenuje tenhle bazmek který je na tyči od řadící páky pod motorem, je to takovej černej kloub kterej se mi tam mrská a má velkej vakl.

Koupil bych to třeba v kel. ale nevím co jim vlastně říct:myslim

post-30367-14109614749135_thumb.jpg

Odesláno

Jasně že na 106 proto to píšu sem:) a taky mi došlo že jsem pěknej trkvas když jsem byl už u tebe a nevzpoměl si na to:myslim ale jestli je to stejný to nevím 1.3 a 1.0 raději bych ale koupil novou jen abych věděl co po nich chtít:) Jo a nezůstaly tam po mě rejhy když jsem odjížděl?:D

Odesláno

Tohle jsem taky řešil(a zatím nevyřešil). V Peugeotu tohlo samostatně nekoupíš, jen komplet táhla, čímž se to silně prodražuje. Ale někde tady bylo na to vlákno, že stačí vysoustružit z nylonu?? kuličku určitého průměru, tu tam narazit a je po problému, že tím se tam ta vůle vymezí a řadí to ok.

Odesláno

já to mám udělaný tak že jak je ta kulička v tom válečku,tak ten váleček sme zmenčili..jako vnitřní pruměr sme kolem vyplnili,určo myslíš tohle,a je to v peugeotu mastný mno...já to mám a je to v pohodě:D

rejhy sem si nevšiml,ale jako ďábel si odjížděl:D

Odesláno
máš to na 106tku?já tyhle táhla mám od řadičky až k převodovce

To myslíš, že táhlo s kloubkem máš navíc? V tom případě bych měl zájem.

• O 3 roky později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Mě se to táhlo úplně uvolnilo vypadlo nešla mi 1 ani 2 zařadit mám 106(95) 1.0 . No rozjíždění na trojec byl opravdu príma. Táhlo v servise vůbec nemohli sehnat až nakonec nějaký sehnali mělo být úplně stejný stálo 500, No nevím buď jsme to řazení pos... my nebo ten servisák. Od tý výměny mě nejde zařadit občas 1 takže musím ze 2 na jedničku a strašně zlobí zpátečka řadím jí třeba 20x a pořád nic. Když řadím zvenčí je slyšet jakoby mlácení do kovu tak jsem si myslela že to bude šablona. No jako vždy teď chytré hlavičky v rodině(chlapy) prej není převodovkový olej no může to být, ale na mě nedaj... asi si to udělám sama :D kdyby někdo věděl co tomu je napište :) Díky

• O 2 měsíce později...
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...