silvar Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 čaute,začínaji se mi ozívat rány od přední leve napravy,kdyz najedu na nejakou nerovnost nebo diru tak takova tupa rana se ozve,co to muze byt?cepy v haji nebo silentbloky? Citovat
MilanF1 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Nebo třeba tyčky stabilizátoru. Na P306 odchází zadní silentbloky, přestože jsem je vyměnil (byly vymlácené), tak to nepřestalo klepat Já jsem vyměnil skoro všechno, možná mi klepe celé řízení Citovat
silvar Odesláno 20. leden 2011 Autor Odesláno 20. leden 2011 ja vim je tam toho spoustu co muze odejit,ale taky cepy nebo silnetbloky jsou tak nejcastejsi ne? to ty nase krasne cesty,si rikam ze asi koupim traktor,nekdy si pripadam ze jedu po polni ceste.... Citovat
vavoj Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 zkus ty stabilizační tyče. Kdyby to byly čepy, tak zkus na stojící auto se mu opřít o horní hranu přední gumy a zahejbat nohou s autem, pokud je máš fest vylítaný zacvakaj ti. Citovat
silvar Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 zahada a zavada nalezena,takze divte se nebo ne ale mohl za to brzdovy trmen,uletel mi jeden sroub ktery drzi trmen,a tak to drzelo na jednom a zajizdy mlatil o kotouc.huste co? Citovat
MilanF1 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 No hele, to je dobrý, asi se na něj raději podívám Citovat
Mizlerek007 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 měl jsem uplně stejný problém... když jsem s třmenem zahýbal, tak trochu cvakal, byla v něm vůle... při nerovnostech a rychlosti nad cca. 30 km to bušilo jako blázen, po výměně absolutní spokojenost, nikde nic nebuší ani neřinčí Citovat
silvar Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 no me by to vubec nenapadlo,myslel jsem treba silnetbloky nebo cokoli z napravy ale to ze bude sroub pryc z trmenu sem necekal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.