Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím chtěl bych dát nové zadní tlumiče ale nevím jaké? jsou dva druhy plynové a kapalinové. poradtě prosím je to na 2.0 hdi sedan

• O 2 týdny později...
Guest sukpavel
Odesláno

plynokapalynové jsou tužší ale lapší, tlumí oběma směry, ale může se stát že to na tebe bude moc tvrdé.

Odesláno
zdravím chtěl bych dát nové zadní tlumiče ale nevím jaké? jsou dva druhy plynové a kapalinové. poradtě prosím je to na 2.0 hdi sedan

záleží, jaké tam máš teď a jsi na ně zvyklý...,když máš kapalinové a chceš aby tlumení bylo stejné, dej kapalinové, když chceš aby tlumení bylo tvrdší, dej plynokapalinové

Odesláno

Mňo...tohle jsem tu někde poptával nedavno a nikdo nějak neví...jaký tlumiče tam frantíci dávali v prvovýrobě ? Neříkejte mi hlavně, že buď ty nebo ty, záleží co tam máš :D

Ví to někdo s určitostí ?

Odesláno
Mňo...tohle jsem tu někde poptával nedavno a nikdo nějak neví...jaký tlumiče tam frantíci dávali v prvovýrobě ? Neříkejte mi hlavně, že buď ty nebo ty, záleží co tam máš :D

Ví to někdo s určitostí ?

z výroby budou určitě kapalinové, psal jsem to proto, že od novoty tam můžou být bůhvíkolikáté tlumiče...:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

z výroby budou určitě kapalinové, psal jsem to proto, že od novoty tam můžou být bůhvíkolikáté tlumiče...:)[/rquote]

nejsem si jistej, zda mas pravdu. Co sem cetl, tak do 406 se davali v prvovyrobe plynove... Ja kdyz sem ted menil pruziny, tak tlmice i po zatlaceni vylezli nahoru. Kdyby byli kapalinove, tak by zustali v polohe, jakej su, t.j. kdyz je ty tycka vytahnuta, je vytahnuta, kdyz ji zatlacis, zostane zatlacena (predne tlmice)...

[upravil dne 30/4/11 17:11 foxo]

Odesláno
.ked sme už pri tom su rovnake tlmiče na sedane a coupe.?

Jsou stejný, u 406 je to s tlumičema i nápravama strašně jednoduchý, kdyby takhle byli všecky auta, to by byla sranda ... :)

Jinak já měl od výroby ve 406 ce tlumiče kapalinové.... :aut

Odesláno
.ked sme už pri tom su rovnake tlmiče na sedane a coupe.?

Jsou stejný, u 406 je to s tlumičema i nápravama strašně jednoduchý, kdyby takhle byli všecky auta, to by byla sranda ... :)

Jinak já měl od výroby ve 406 ce tlumiče kapalinové.... :aut

..pytam, sa len pre to lebo mam obavy nieže kupim tlmiče na sedan a bude to mäkke vzadu lebo coupe mi pride omnoho tvrdšie ako sedan iba o to mi išlo ale ked je to tak tak dakujem za odpojed :) som rad

..ja mam na coupe vpredu plynove lebo piestnicu vytlača hore

[upravil dne 1/5/11 12:10 Bjukemen]

[upravil dne 1/5/11 12:10 Bjukemen]

Odesláno

Na coupe jsou v druhovýrobě tlumiče stejné, pokud to chceš mít tvrdé, kup si nějaké sportovní, nebo tvrdé plynové třeba (AL-KO).... ty jsem dával já a to se ani nehnulo to auto ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...