Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

55mm je velice málo. Keď budem mať čas a chuť, tak skúsim odmerať, aká je max. možná hĺbka bez toho, aby sa niečo muselo upravovať. Prípadne ak niekto vie, nech napíše. :)

Odesláno

Určite sa dá pripojiť aj na iný zosilňovač ako origo. Treba len zistiť, aký má odpor a koľko je jeho RMS a max. záťaž. Ale podľa mňa sa lepší zosík pre ten basák neoplatí. Lepšie by bolo vymeniť minimálne vpredu stredobasy a výšky, to zvuku viac pomôže.

[upravil dne 19/3/11 21:40 Wizik]

Odesláno

jestli se nepletu tak celý JBL system je dělaný od JBLů Pro Peugeot na zakázku tzn. že repra zesilovače EQ a sub jsou spočítany a vyrobeny pro určitý prostor(objem) a to za i před reproduktorem což je pro repro rozhodujicí daleko vice než velikost či pruměr a hloubka reprodukoru. Dovolím si tvrdi že mnohem dražší reproduktory můžou zahrát v daném autě mnohem hůře než takový to ucelený systém.

Odesláno

Osobne si myslím, že za tie prachy by sa dalo poskladať aj niečo lepšie. So značkou Rainbow som veľmi spokojný, takže tú môžem odporučiť. Taktiež môžem odporučiť Hertz, ale až tie vyššie rady.

Odesláno

No nevím jak je na tom 407, ale na 607 hraje JBL docela hodně dobře. A že už jsem toho v autech viděl a slyšel. Jak tady někdo psal, někdo to musí navrhnou pro dané auto a pak je to Ok. Slyšel jsem několik Oktávek s hodně drahými věcmi, ale kromě kraválu a šíleného dunění to většinou stálo vzhledem k ceně za h...o. Nehledě na to mít nastartováno, aby to hrálo. :D

Odesláno

Ja netvrdím, že je to horor. Osobne niesom basofil, tan subáč v kufri by mi vôbec nechýbal. Ale tie stredobasy a výšky vpredu nič extra, moje rainbow hrajú fakt lepšie.

Odesláno
No nevím jak je na tom 407, ale na 607 hraje JBL docela hodně dobře. A že už jsem toho v autech viděl a slyšel. Jak tady někdo psal, někdo to musí navrhnou pro dané auto a pak je to Ok. Slyšel jsem několik Oktávek s hodně drahými věcmi, ale kromě kraválu a šíleného dunění to většinou stálo vzhledem k ceně za h...o. Nehledě na to mít nastartováno, aby to hrálo. :D

:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Ja netvrdím, že je to horor. Osobne niesom basofil, tan subáč v kufri by mi vôbec nechýbal. Ale tie stredobasy a výšky vpredu nič extra, moje rainbow hrajú fakt lepšie.

Jestli třeba to není jen špatnými repro....mě se to fakt nezdá....

Odesláno

Rozoberiem to a pozriem sa, ale pochybujem. Vravím, že ja som na zvuk rozmaznaný strašne, takže mňa neberte veľmi vážne.

Akože ono to hrá dobre, len premňa je to málo. :D

[upravil dne 21/3/11 11:45 Wizik]

Odesláno

Asi se svezu u kámoše v A6 s Bose a uvidím -třeba budu brečet.:myslim

Jestli to není jak u mě doma. Je tam slyšet jak je udělaný master na CD. Některé Cd hrajou otřesně. V tom autě to bude to samé. Špatná nahrávka Cd, nebo třeba i mp3 = tragedie. Na šmejdu hraje všechno stejně. Na JBL to je slyšet. Já bych dal origo.

Nebyla to nějaká dodělávka bez ext. zesilovače ?

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...