adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Dneska ráno jsem jel do práce s AUX vstupem na audio a i když jsem dal zdroj(mobil) úplně na plno, tak jsem v autě musel mít hlasitost na 25 abych něco vůbec slyšel. Je to normální, že má ten vstup tak nízkou citlivost? Citovat
Mike407 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Bohužel je. Z mobilu jsem to také zkoušel a s podobným výsledkem. Aux potřebuje silnější zdroj... Citovat
Joozino Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 adam, aj si pekne všetko nafotil ? Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 No něco jsem fotil.... ale měl jsem tolik práce že nebyk čas... byl jsem fur špinavý ... zítra nahraju nějaké fotky Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 můžu to zkusit... ale přiznám se, že jsem potil krev... když jsem měl rozebranou palubní desku a rozestříhané dráty, byl v atě bordel jako blázen ...tehda jsem si říkal že jsem vůl, že jsem do toho šel.. ale až to hrálo, tak jsem změnil názor a nelituju toho Citovat
Joozino Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 :D tak to ti verim ja rozmyslam co spravim. lebo predávam sub + zosik + káble co som mal vo felde..a za tie prachy bu kupit repro alebo taký set ako ty a prerobit na jbl Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 jako... už jen ty repra udělaly strašně moc... zesilovač pak ukradl ze dveří basy a šoupl je do SUB... tos měl slyšet jak to na tom RT3 zesilovači pěkně basovalo do dveří než jsem zapojil JBL zesilovač, s JBL zesilovačem už to nedělá, ale to nevadí páč to ten SUB doplní Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Tak už vím, co je ten pin 8 a 2 připojený na ten výškáč... no není to zpětná vazba do RT3. Je to výstup pro nouzový zvuk. Takže když se někde vyrubeš a na záložní baterii RT3 se spustí nouzový hovor, tak audio výstup půjde do toho výškáče, takže každopádně nezapojvat do středobasy nebo se po havárce RT3 nespojí s nikým ... Citovat
Agrafik Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Tak to jsem psal krav.ny. Jak jsi na to přišel? Zase jsem alespoň chytřejší. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 když se řešil ten akumulátor a blbnutí navigace .. tady http://membres.multimania.fr/myphedra/Images/GPS_techno/RT3_techno_fr.htm ... přes google translator je to srozumitelné a dává to smysl Citovat
Joozino Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 jaaaaj tak vam zavidim to JBL ..mam aj tourana a tam je jbl ..a to tak hrá ze strach..brutálne Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 jako je to mazec no.. citit ty basy na páteři .. fakt nelituju té koupi... Citovat
HonzaZ Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Jó JBL je JBL. Nemá chybu. Také jsem měl pěkná otlačená kolena, než jsem ho nainstaloval, ale stálo to za to. A to mám jenom RD4. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.