Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska ráno jsem jel do práce s AUX vstupem na audio a i když jsem dal zdroj(mobil) úplně na plno, tak jsem v autě musel mít hlasitost na 25 abych něco vůbec slyšel. Je to normální, že má ten vstup tak nízkou citlivost? :o

Odesláno
:D můžu to zkusit... ale přiznám se, že jsem potil krev... když jsem měl rozebranou palubní desku a rozestříhané dráty, byl v atě bordel jako blázen :o ...tehda jsem si říkal že jsem vůl, že jsem do toho šel.. ale až to hrálo, tak jsem změnil názor a nelituju toho :aut
Odesláno
:D :D :D tak to ti verim :) ja rozmyslam co spravim. lebo predávam sub + zosik + káble co som mal vo felde..a za tie prachy bu kupit repro alebo taký set ako ty a prerobit na jbl
Odesláno

jako... už jen ty repra udělaly strašně moc... zesilovač pak ukradl ze dveří basy a šoupl je do SUB... tos měl slyšet jak to na tom RT3 zesilovači pěkně basovalo do dveří než jsem zapojil JBL zesilovač, s JBL zesilovačem už to nedělá, ale to nevadí páč to ten SUB doplní ;)

Odesláno

Tak už vím, co je ten pin 8 a 2 připojený na ten výškáč... no není to zpětná vazba do RT3. Je to výstup pro nouzový zvuk. Takže když se někde vyrubeš a na záložní baterii RT3 se spustí nouzový hovor, tak audio výstup půjde do toho výškáče, takže každopádně nezapojvat do středobasy nebo se po havárce RT3 nespojí s nikým :) ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...