Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen takovej dotaz zkušených co už maj u 407 nějaké ty destičky povyměňovány.

Kdy se rozsvítí indikace (min kolik mm matroše)?

Mám tam cca 3mm a stále nic a garážmistr mi říkal,že s tím ještě něco najezdím. Nechci ale s tím najezdit jenom cca 1000km. Ale vím,že u jiných aut 3mm už měly svoje odsloužíno...bud to zachvliku začalo svítit a nebo když jsem to vyměnil tak sice co bylo vidět 3mm,ale schované bylo pomalu na železo.

Prostě jaké máte zkušenosti.dík

Hlavně mi neříkejte zkus a uvidíš.

[upravil dne 18.1.2011 19:50 John_Ice]

Odesláno

Zadní destičky nemají indikátor opotřebení. Záleží na tom, jak vše vypadá. V jakém stavu jsou kotouče. Chce to také vidět kotouč a destičky ze zadní strany. Podle toho se rozhodnout. Zadní destičky se opotřebovávají méně než přední.

Odesláno

Tak ako písal HonzaZ čidlo opotrebenia brzdových doštičiek je len na predných brzdách, mne v servise na predné brzdové doštičky vraveli že ešte vydržia takých 3 000km a odvtedy som na nich najazdil 11 000km a zatiaľ ešte nič nesignalizuje. Takže ti to ešte môže vydržať dosť kilometrov ale záleží aj od štýlu jazdy.

Odesláno

Origo doštičky vydržia omnoho dlhšie ako tie lacné šupy. Ja keď som menil dal som predné Textar a spokojnosť. Sú drahšie ale lepšie.

Do zadu som dal len také lacné, veď že do zadu to stačí a teraz ľutujem - síce nebrzdia zle no keď sa viac zahrejú tak pískajú :grr

Odesláno
na 3mm vzadu ujedeš min. 5000 km, jinak viz HonzaZ:myslim

to jsem chtěl slyšet :papa

takže stejnej názor jak ,,garážmistr,,

Jinak to chápu,že záleží jak vypadaj a jak jezdím...jsou vizuelně cca stejné ...a vím že u automatu hold bude asi rychleji ubejvat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...