John_Ice Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Jen takovej dotaz zkušených co už maj u 407 nějaké ty destičky povyměňovány. Kdy se rozsvítí indikace (min kolik mm matroše)? Mám tam cca 3mm a stále nic a garážmistr mi říkal,že s tím ještě něco najezdím. Nechci ale s tím najezdit jenom cca 1000km. Ale vím,že u jiných aut 3mm už měly svoje odsloužíno...bud to zachvliku začalo svítit a nebo když jsem to vyměnil tak sice co bylo vidět 3mm,ale schované bylo pomalu na železo. Prostě jaké máte zkušenosti.dík Hlavně mi neříkejte zkus a uvidíš. [upravil dne 18.1.2011 19:50 John_Ice] Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Zadní destičky nemají indikátor opotřebení. Záleží na tom, jak vše vypadá. V jakém stavu jsou kotouče. Chce to také vidět kotouč a destičky ze zadní strany. Podle toho se rozhodnout. Zadní destičky se opotřebovávají méně než přední. Citovat
Judes Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Tak ako písal HonzaZ čidlo opotrebenia brzdových doštičiek je len na predných brzdách, mne v servise na predné brzdové doštičky vraveli že ešte vydržia takých 3 000km a odvtedy som na nich najazdil 11 000km a zatiaľ ešte nič nesignalizuje. Takže ti to ešte môže vydržať dosť kilometrov ale záleží aj od štýlu jazdy. Citovat
andy 3823 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Origo doštičky vydržia omnoho dlhšie ako tie lacné šupy. Ja keď som menil dal som predné Textar a spokojnosť. Sú drahšie ale lepšie. Do zadu som dal len také lacné, veď že do zadu to stačí a teraz ľutujem - síce nebrzdia zle no keď sa viac zahrejú tak pískajú Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 na 3mm vzadu ujedeš min. 5000 km, jinak viz HonzaZ:myslim Citovat
John_Ice Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 na 3mm vzadu ujedeš min. 5000 km, jinak viz HonzaZ:myslim to jsem chtěl slyšet takže stejnej názor jak ,,garážmistr,, Jinak to chápu,že záleží jak vypadaj a jak jezdím...jsou vizuelně cca stejné ...a vím že u automatu hold bude asi rychleji ubejvat... Citovat
andy 3823 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 ..tak tak kto má automat to pozná, práve preto treba kvalitnejšie hl. predné! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.