Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobře ho zacvakni a podlep dosedací plochy toho skládacího dílu nějakou mechovkou třeba jak je na nohy židlí aby se nepoškrábala podlaha........

[upravil dne 17-1-11 21:53 Přema]

Odesláno

Já jsem koupil v Baumarktu čirou hadici (už nevím přesně průměr, cca 10mm) a natáhl jsem ji na trny, na kterých plato sedí - není tam teď vůle a to plato se ani nehne, tím pádem nic nebouchá...

Odesláno

..ja mám tie trny gumové a do tých dier v strede to musím normálne silou vtlačiť, takže nebúcha.

Ale to zadné okno pri prejazde hrbolov vydáva taký gumový zvuk :grr ale to asi každému..či?

Odesláno

Trny jsou ty čepy které ti plato drží (tuším 4) mě bouchala ta skládací část a jak psal Přema celý dosedací \"kanálek\" jsem polepil samolepícím těsněním do oken (koupeno v OBI) a je klid. Není to sice trvalé, za čas se to zase vymačká a začne bouchat, ale není problém to vyměnit.

Zadní okno je běžný problém SW, spousty tady toho bylo psáno o tom jak to utlumit (dotáhnout zámek, koupit nové větší dorazy atd.)

Odesláno

to máš sice pravdu, ale vzhledem k tomu že v autě vozím manželku a malou dceru tak si té diskotéky v autě moc neužiju. Nebylo by moc dobrý kdyby holce u zadu u hlavy hučel celou dobu subwoofer :D u mě je to spíš krtek na dvd apod. :D proto takové zvuky v autě řeším:papa

Odesláno

..no ja tiež len keď jazdím sám. Moja priateľka to nemá rada keď je to moc nahlas.

Brizan.. síce to nepatrí do tohto vlákna ale len otázočka -máš 120kW predpokladám, že chip. zvýšil sa ti aj krútiaci moment a ako? Lebo ja mám automat a ten môže max. 330 NM, už mi môj mechanik ponúkal chip no hl. kôli tomu sa obávam. dik

Odesláno

jj je to chip a těch 120kw je pouze předpokládaných nikoliv ověřených. Myslím si že reálný nárůst výkonu je tak někde mezi 10 - 15kw. Bohužel na měření výkonu sem nebyl a tak nevím přesně kolik mi to hodilo a už vůbec nevím jak je na tom kroutící moment. Ale chystám se na změření až bud mít trochu času.

Odesláno

Jeste dotaz k tomu platu. Lze ho vymenit za takovou tu roletku jak maji treba octavky?? Ptam se hlavne z duvodu prevazeni psa. Rad bych mel kufr zakryty ale kdyz nalozim psa tak musim plato vyndavat a prekazi na zadnich sedackach.

Odesláno

Bez mechanického zásahu do bočních plastů ne. Asi by jsi musel najít nějaký typ z jiného auta co by šířkově odpovídal, pak nějak vymyslet uchycení samotné rolety a dále ten úchyt kam roletu zahákneš při uzavření. Dost bych se ale divil že by nějaká jiná roleta alespoň přibližně odpovídala rozměru pro SW.

Odesláno
Bez mechanického zásahu do bočních plastů ne. Asi by jsi musel najít nějaký typ z jiného auta co by šířkově odpovídal, pak nějak vymyslet uchycení samotné rolety a dále ten úchyt kam roletu zahákneš při uzavření. Dost bych se ale divil že by nějaká jiná roleta alespoň přibližně odpovídala rozměru pro SW.

Tak to radsi plato hodim do garaze nebo nebudu vozit cokla

Odesláno

ja jsem poklepávání zadního okna vyřešil tak,že jsem na dorazy nalepil,právě ty filcové podložky na židle a stoly.Koupil jsem je v domácích potřebách a dokonce v černé barvě a od té doby mám absolutní pokoj:super. Koupil jsem celou sadu a vní byl úplně přesný průměr.Je to fakt zaručené,guma(těsnění )těsní ,nic neteče. Určitě lepší než se vrtat v zámku:papa Tak to zkuste a dejte vědět jak jste dopadly;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...