Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám velice závažný problém. U mého centrálu se promáčkl čudlík na zavírání auta viz foto. Zavírání ručně je tragédie a tak jsem vyrazil do Pežotu pro nový plastový kryt s tím, že mě vyjde na nějakou tu stovku. Ale ne, plastík samotný se nedělá a i stím vnitřkem stojí 2650kč, což je hrůůůza. Nevíte někdo náhodou kde by se dal sehnat, třeba i ne origo hlavně aby se to do toho vešlo a fakčilo to? Mnohokrát děkuji za odpovědi.

post-17065-14109614713356_thumb.jpg

Odesláno

Taky se mi to stalo před pár měsíci. Doma sem našel černou gumu tl. cca 1,5 mm a 10mm průrazníčkem nebo jak se tomu bazmeku nadává sem si vyrazil kolečko, které sem dal místo původního znaku peugeota... Škoda že lvíčka už nemám na klíči, ale je to lepší než nic, Je to tam nafest a není to ani lepeno a drží to furt... Akorát nevím, jestli se Ti mé řešení bude zamlouvat :D

post-33250-14109614714484_thumb.jpg

Odesláno

Zkus si zajít do nějaké lepší výrobny klíčů kde dělají autoklíče, při troše štěstí budou mít klíč s tělesem do kterého půjde přendat vysílač dálkového ovládání, takže bys ani nemusel nechat čipovat nový klíč. Nebo ti aspoň teda vyrobí nový a snad i načipují, nebo tě přepošlou do servisu, kde ti to pak načipují.

Odesláno
A co za to dáš???:D Možná se mi budou jedny klíče doma válet se kouknu

no pokud bude komplet celej plast i s tlacitkama, tak je to jiná. Tak koukni

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ještě takový malý dotaz... po celou dobu co vlastním 106ku (rok a půl) mi nikdy při použití dálkáče ani jednou nezablikaly blinkry... mají blikat a nebo s tím původní majitel něco udělal? (je to r.v.2003 1.1 Sport collection Quiksilver... díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...