bittnerj Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 a proč těch 8litrů nereklamuješ?:bachato vyplácneš prachy za nic? Citovat
miroja Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Viem, mas tu sice len prvy prispevok, ale bolo by dobre, keby si do popisu dal typ auta, druh motora,pripadne aj rok vyroby. Ono sa to tu dava aj preto, aby sa dalo zistit o ake auto s akym motorm sa jedna zvlast vtedy, ked ziadas o radu. Ani v prispevku si nenapisal nic o tom, co to mas doma za faro a sam uznas, ze tych len pezotackych modelov je hafo a ak este zauvazujes kolko je v kazdom modele motorizacii... Ja by som ti vedel dat nejaky tip alebo odkaz na vlakno v tomto fore, kde sa podobny probelm uz preberal, ale len ak mas P306-ku. No nema vyznam ho sem pisat, lebo ty mas mozno celkom ine auto s uplne inym sposobom ovladania ventilatora ... A mozno nie... Kdo vi,kdo vi, snad jen ty ruze krepovy ...Kdo Citovat
miroja Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 LukyHalama ,Preco si ten prvy prispevok s povodnou otazkou zmazal? Ozaj sa ti da tazko pomoct ak napises len ze ti nejde ventilator, ale typ auta zatajujes Citovat
Dadadavid Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 ooo jee,to je zase zmatek :/ nevidim prvni prispevek jen \"a proč těch 8litrů nereklamuješ?to vyplácneš prachy za nic? \"..nechápu. Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Mám 407 SW,rok 2005,1,6 HDI..... Reklamace by byla možná max přes právníky.Vyměnil mi tam totiž milion jiných věcí co mu ukázala diagnostika. Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Já ten příspěvek přesunul do sekce 407 Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Tu je schéma. Uvedené súčiastky sa menia ako celky, vieš povedať, čo z toho si už mal vymenené? 1320 - RJ motora 1220 - Čidlo teploty vody 8007 - presostat 1513 - elektronická RJ ventilátora PSF1 - poistková skrinka v mot. priestore. Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 RJ motoru je v pořádku...to mi řekl hned v servisu. O ostatních věcech nevim.Řídil se (mechanik) stále diagnostikou.Cokoliv mu ukázala,tak odstranil a pak mi to předal jako opravené. Ten ventilátor se nespustí při každé jízdě.Někdy funguje tak jak má.Připadá mi,že auto si dělá co chce.... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Najväčšie podozrenie je na to čidlo teploty, to by som skúšal ako prvé, ale pochybujem, že to neurobil. Potom tá RJ ventilátora. RJ motora a BSM(PSF1) keby boli zlé by mali snáď aj iné prejavy. Čo kabeláž? Možno je niekde predretý kábel a po dotyku s kostrou to celé zblbne. [upravil dne 17.1.2011 17:55 AnotherOne] Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 V týdnu budu dávat auto do servisu a mechanika na to upozornim....snad se vše vyřeší.... Děkuji za užitečné rady Citovat
bittnerj Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 teda to by si moh ten rádobymechanik zkusit-přece řeknu závadu a buď tu spraví a já zaplatím a ok nebo nespraví a nedostane nic a jakým způsobem to udělá tebe jako zákazníka nezajímá-jestli použije dia nebo selskej rozum je přece jeho věc a to co vyměnil bych já chtěl vrátit zpátky do auta prorože to evidentně k vyřešení problému nevedlo ale dělej jak myslíš Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Ona se ta závada neukázala hned...ale po nějaké době.Já mu hned volal,bohužel jsem nepochodil.Stále mi tvrdil,že opravil vše,kde byla chyba a že jemu to nedělal...(testoval to s nastartovaným autem na místě-ne za jízdy). Citovat
bittnerj Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 ale to je přece jeho problém ne?znal závadu tak se měl starat jinak pokud těmhle rádobymechanikům bude všechno procházet tak se jich nezbavíme a vím o čem mluvím-už jsem měl taky tu čest Citovat
LukyHalama Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 On mi chtěl namontovat externí vypínač na ventilátor,že bych si ho vypínal manuálně...tak jsem se jen pousmál....Ty peníze z něj už nedostanu.Musel bych to tahat nějak přes právníky a to mi za ty problémy kolem nestojí.aspoň mi tam vyměnil svíčky (hlásila diagnostika) a pár nějakých blbostí... Citovat
bittnerj Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 no jo no ale proč se spouští ta potvora:myslim já měl něco podobnýho ale u 307 a měl jsem blbý relátko přímo u ventilátoru ale jak je to u tebe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.