Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer. Včera se mi na kontrolním panelu rozsvítila kontrolka PARTICIPE FILTER\" , zřejmě nízká hladina nějakého aditiva. Kontrolka se vždy rozsvítí po ujetí pár metrů. Při nastartování a na volnoběh to chybu nehlásí. Může mi někdo prosím poradit co je to za chybu? Partcipe filtr jsem ve slovníku nenašel. Předem děkuji za odpověď. :)

[upravil dne 16/1/11 21:37 Radek Hurvajz]

Odesláno

1. rozhodni se prosim, do ktere sekce dotaz zadas, zakladat dve stejna vlakna na jedno tema v ruznych sekcich je porusovani pravidel.

2. nejspis jezdis kratke trasy, auto tedy nema moznost provest celou regeneraci FAP filtru, ten se tedy casem zanese a zacne hlasit, ze je ucpanej. Zkus auto projet na nejake delsi trase, aby se motor dostatecne prohral a probehla regenerace ( poznas podle toho, ze se rozbehnou vetraky chladice a auto bude trochu hlucnejsi)

pokud by to nepomohlo, pak je treba zjistit, zda nedoslo aditivum, ktere se vstrikuje do nadrze pri natankovani ( sice by to asi hlasilo primo nedostatek aditiva, ale mozne je vsechno.Jeste tak na okraj, je lepe tankovat vetsi mnozstvi nafty najednou, nez pricmrndavat mala mnozstvi vickrat)

Pak je jeste moznost tzv. Fap-off, vice se doctes tady na foru po zadani vyhledani hesel jako FAP, FAP-off apod.

Odesláno

Jezdím několikát týdně Praha-Benešov. Po dálnici 120-130, pravda je, že po Praze jezdím v kolonách dost často. Jedinou naftu, kterou kupuji je Verva, víc jak rok jsem jinou nekoupil. Jedná se o 2.0 Hdi. U té chyby to právě ještě píše, že je nízká hladina aditiva. Díky všem za odpověď.:) Kam by se mělo aditivum nalít a kde se dá koupit?

Odesláno

Díky za odpovědi. Jsem na noční, tak až ráno pojedu domů, zkusím tomu dát trochu napít. Možná budu za dalšího piráta na D1.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...