vitak Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Dobrý večer. Včera se mi na kontrolním panelu rozsvítila kontrolka PARTICIPE FILTER\" , zřejmě nízká hladina nějakého aditiva. Kontrolka se vždy rozsvítí po ujetí pár metrů. Při nastartování a na volnoběh to chybu nehlásí. Může mi někdo prosím poradit co je to za chybu? Partcipe filtr jsem ve slovníku nenašel. Předem děkuji za odpověď. [upravil dne 16/1/11 21:37 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Filtr pevných částic neboli FAP, takže nechat vyčistit, nebo vyměnit něbo to bude jiná chyba s tím související Citovat
maximum Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jj..stary znamy FAP filter.. pouzi hladanie tu na fore a dozvies sa o nom vsetko... Citovat
vitak Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Díky za odpovědi. Prostě mě čeká návštěva servisu. Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 1. rozhodni se prosim, do ktere sekce dotaz zadas, zakladat dve stejna vlakna na jedno tema v ruznych sekcich je porusovani pravidel. 2. nejspis jezdis kratke trasy, auto tedy nema moznost provest celou regeneraci FAP filtru, ten se tedy casem zanese a zacne hlasit, ze je ucpanej. Zkus auto projet na nejake delsi trase, aby se motor dostatecne prohral a probehla regenerace ( poznas podle toho, ze se rozbehnou vetraky chladice a auto bude trochu hlucnejsi) pokud by to nepomohlo, pak je treba zjistit, zda nedoslo aditivum, ktere se vstrikuje do nadrze pri natankovani ( sice by to asi hlasilo primo nedostatek aditiva, ale mozne je vsechno.Jeste tak na okraj, je lepe tankovat vetsi mnozstvi nafty najednou, nez pricmrndavat mala mnozstvi vickrat) Pak je jeste moznost tzv. Fap-off, vice se doctes tady na foru po zadani vyhledani hesel jako FAP, FAP-off apod. Citovat
vitak Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Jezdím několikát týdně Praha-Benešov. Po dálnici 120-130, pravda je, že po Praze jezdím v kolonách dost často. Jedinou naftu, kterou kupuji je Verva, víc jak rok jsem jinou nekoupil. Jedná se o 2.0 Hdi. U té chyby to právě ještě píše, že je nízká hladina aditiva. Díky všem za odpověď. Kam by se mělo aditivum nalít a kde se dá koupit? Citovat
maximum Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 v peugeote.. treba to tam naliat a aj napichnut na diagnostiku a aktualizovat mnozstvo aditiva v nadrzke Citovat
straki007 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Je spis ucpany a ne malo aditiva. Kdyz to bezi na volnobeh a nic a po pridani krici tak je vysoky protitlak,co znamena ucpany... Citovat
vitak Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Díky za odpovědi. Jsem na noční, tak až ráno pojedu domů, zkusím tomu dát trochu napít. Možná budu za dalšího piráta na D1. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.