dusan2 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Ja sa jazdenim na naftakoch zivim , par kilometrov som uz nalietal na roznych znackach ale v zivote som s egr nemal problem. Dobra nafta a hlavne nejazdit na 2000 ot. Si myslim. Citovat
dobrmik Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 nejde o to že s ním máš problém....jde o to co ti do toho motoru jde.....v sání můžeš mít nánosy sazí+olej z turba a za chvilku máš na stěně kupa humusu.. takže když víš co ti do toho motoru jde tak to zamrzí... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Nebojte bez diag. nic neměnim. Dnes jdu na bosh diag tak uvidim ale chtěl jsem se ujistit Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Pánové kdyby se mi teda dnes potvrdilo že jde čerpadlo do kytek tak bude fungovat to čerpadlo z 66kw verze z roku 2001????? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 takže byl jsem na diagnostice a jedina zavada byla NĚVĚRUHODNÝ SIGNÁL SNÍMAČE(ČIDLA) OTÁČEK.. Co vy na to??? Jinak to klepání mi říkal že by to mohli bejt nadzdvihátka a že to muže bejt taky celej muj problém...... Citovat
dobrmik Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 hmm ze by hydrostely zpusobovaly tohle?pochybuju.to cidlo muzes zkusit vymenin nebo by melo jit i promerit.na vacce nebo na setrvaku?cidlo by melo bejt za par korun. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 na vačce jsem měnil ale byl tim myšleno asi na setrvačniku takže ho vyměnim a uvidim.... Jak fungují hydroštely? Citovat
Miki23 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Čo tak palivove čerpadlo.Skus dať zmerať tlak aký ti robi to palivove čerpadlo. Mal som podobny problém ale akurát auto v otáčkach zdochlo.Bolo to čerpadlo. Robilo 0.5baru a ma robit 2.5baru Citovat
dusan2 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 nejde o to že s ním máš problém....jde o to co ti do toho motoru jde.....v sání můžeš mít nánosy sazí+olej z turba a za chvilku máš na stěně kupa humusu.. takže když víš co ti do toho motoru jde tak to zamrzí... Ved o tom som písal. Možem Ti ukázať ako vyzerá egr na 2,0 HDI 80 kw po 260 000 km. Mal som ho zhodou okolností prad mesiacom von aj so saním. Ani najmenšia stopa po sadziach. Sám som sa divil a na mojom druhom aute 2,5 dci 550 000 km !!! ani neviem ze nejaké egrko existuje. TO som mal ešte tranzit 2,5 di na tom som nabehal 960 000 km !!! a takisto ani najmenší problém s egr. Viem že to bola staršia konštrukcia ale v princípe aj tak to isté. Nie som mechanik a s nikým sa tu nechcem konfrontovať len si myslím že vo veľa prípadoch si môžme za tieto veci sami. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 tak čidlo otáček je doma snad to něco pomuže. Byla to jedina zavada v bosch diagnostice tak doufam. Ale myslim si že to tim nebude protože škubání vyvolam zvýšením zatížení... Citovat
dobrmik Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 jj taky si myslím že to tím nebude....:D:roll chce to prostě někoho kdo tomu rozumí a vidí kde je problém....doufám že já u strakiho dopadnu dobře :roker:myslim Citovat
Miki23 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Ano v nádrži.Zabudol som to napísať. [upravil dne 10/2/11 21:22 Miki23] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Takže čidlo otáček vyměněno, nepomohlo (možna se trochu utišil motor), dále jsem zkoušel vyměnit čidlo tlaku v rampě, to taky nepomohlo, nakonec jsem přehodil selenoidy od turba a egr mezi sebou, ale toto jsem neotestoval. Není příjemné zkoušet kdy se motor rozpadne. Každopadně mě práce s Hdi baví, vždy si to pamatuju ještě dlouho když se podívám na dodřené ruce. Když vytočím motor na místě do vysokých ot. tak se zakouří někde za motorem, takže nějaka netěsnost tam taky bude Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 co mam zkusit dál??? váhu,drv, čerpadlov nadrži??? Citovat
dobrmik Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 to že se zakouží může tpůsobovat to jak si zaslepil egr.... jinak váhu by měl poznat na dia jestli je špatná nebo ne....čerpadlo v nádrži zkus změřit kolik dává tlak.....a na dia by měl i vidět kolik udržuje tlak drv.... jinak s těma rukama si nic nedělej..to je normál u všeho... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 nic si z toho nedělam, jak říkám baví mě to akorát je to bezvýsledné. to kouření bylo i před tím a nejde to z podEGR ale ještě někde níž Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 A ještě by mě zajimalo jak změřit tlak když jsou všude ty spojky Citovat
dobrmik Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 jo to já už se v tom hrabu půl roku.....:D:roll jinak to změříš tak že si seženeš 8mm trubičku a normálně to strčíš do přívodní hadice..ale musí ti to tam někdo držet...a na druhou stranu nějakej manometr... Citovat
dusan2 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 No pred tým by som sa kludne aj stavil že to bude niečo s tlakom paliva ale ked ti to na diagnostike neukázalo tak neviem. A nemôže to byť niečo s RJ:myslim písal si tuším že to máš čipnuté? Určite to bude nakoniec nejaká fatálna hlúposť . Len neviem kde sú teraz všetci od fachu? Prečo Ti nevedia poradiť? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.