ozzy56 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 bublina být nemůže, je to tlakové mazání...,jestli ti kolísá hladina oleje na měrce, bude mít pravdu nejspíše-oddie-, jezdíš jen krátké trasy--tím se u studeného motoru všechna nafta nespálí a ředí olej--projeď se taky delší trasou, nafta se z oleje vypaří... hlavně měřit ten stav oleje nejlépe každé ráno před nastartováním...,na měrce v motoru po otevření kapoty... [upravil dne 16/1/11 21:15 ozzy56] Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Bublina tam nebude každopádně záleží hodně na teplotě a na době jak dlouho to stojí, navíc třeba u mojí 406 je to hodně citlivý i na mírný náklon. Měř to ráno než nastartuješ, na rovné ploše a prostě to pár dní sleduj. Citovat
třídvířko Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ještě když odbočím,tak větší množství nafty v oleji,má tendenci olej čistit.Zetor sem nepatří,já vím,ale u nej se mi to stalo... Citovat
petr.zkoumal Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 děkuji Vám všem za názory,jen jsem měl strach abych něco nepokazil.Hlavně že mi to neleze přes horní rysku. Neví někdo kolik tam správně patří litrů oleje? dali mi tam 10W40 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ještě když odbočím,tak větší množství nafty v oleji,má tendenci olej čistit.Zetor sem nepatří,já vím,ale u nej se mi to stalo... možná čistí, ale hlavně znehodnocuje...,při větším podílu nafty se olejový film trhá a mazané místo se zadře jinak u Zetoru je vstřik. čerpadlo mazané tlakem oleje z motoru--takže se i tudy může dostat nafta do oleje... Citovat
třídvířko Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Vím,že nafta v oleji není dobrá.To mazání u Zetora je u novějších typů,u těch starejch jako je 4011,tam to nebylo mazané z motoru,čerpadlo mělo svou vlastní náplň,tam právě občas zazlobylo to gufero.Ale to jsme už jinde,tady je to poháněné řemenem,takže tudy to být nemůže..... Citovat
třídvířko Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ještě malá otázečka,do 807 je dávanej 5w40,ale mám možnost 5w30,to by vadit nemělo ne?Nebo nemám dělat změny Citovat
jirkaj Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 proboha proč tu píšete o oktávkách, jsme v pežot klubu Přesně tak a ještě takový bludy. Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Ještě malá otázečka,do 807 je dávanej 5w40,ale mám možnost 5w30,to by vadit nemělo ne?Nebo nemám dělat změny Zústal bych určitě u 5W40. Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 A jezdíš s tím krátké trasy, že? no převážně ano.... No jo, tak to se nediv, u studeného motoru se část rozprášené nafty vysráží na stěnách válců a neshoří, a dostane se do oleje, a pokud jezdíš převážně krátké trasy, nestihne se to pořádně ohřát a z toho oleje odpařit. Dělají to i benzíňáky, tam je to ještě horší, zase na druhou stranu se dřív ohřejí, ale taky jsem měl Favo, s kterým se jen poposkakovalo, a na měrce oleje hladina přibývala. Co s tím - nejezdit jen krátké trasy, nebo častěji měnit olej. Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 No já teda nevím, ale o odpaření nafty z oleje jsem neslyšel .. nějaké info je tady: http://oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_vlastnosti_oleju8 . Samozřejmě u benzínu je to známá věc, ale nafta nevím nevím.... [upravil dne 16/1/11 22:04 koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.