macik.83 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 A to jsem myslel, ze nas se to netyka. Ja bydlim v klidne casti. Ale hlavne se jedna o jiznejsi cast mesta. Predevsim tam bydli ta tmavsi cast populace. Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Povodně v létě jsou na ho*no, povodně v zimě bych zrušil bez pardonu - bohužel nemůžu dělat nic jiného, než s postiženými lidmi soucítit. (Kur*a, proč mám pocit, že za osledních 15 let je těch problémů s vodou nějak \"privel´a?) Citovat
macik.83 Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Medvede souhlas, Dusko, tak nebo tak se o ne stejne bude mesto muset postarat... Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 tym tmavsim voda nezaskodi Buď jsi cynik nebo vůl - ta voda se neptá, kdo u ní bydlí, jen přijde a škodí. By mě zajímalo, jestli by ses taky smál, kdybys měl půl metru vody v předsíni. Citovat
Haryk Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 voda-povodeň je na h---o pro všechny.černej,bílej nebo žlutej Citovat
macik.83 Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 Tak za hodku pojedu kolem, zkusim udelat aktualnejsi fotky. Tyto jsou ze vcerejska z 16hod Citovat
Existujuci Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 tym tmavsim voda nezaskodi Buď jsi cynik nebo vůl - ta voda se neptá, kdo u ní bydlí, jen přijde a škodí. By mě zajímalo, jestli by ses taky smál, kdybys měl půl metru vody v předsíni. Básnik tym chcel asi povedat ze im nezaskodi umyt sa. Čitaj medzi riadkami. Citovat
kujon106 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Je to hrůza Dotaz na paměťníky - dělo se tady v ČR dříve taky každou chvíli něco takového? [upravil dne 15.1.11 14:11 kujon106] Citovat
automale Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 a to budme radi ze sa za byvaleho rezimu budoval stat - zregulovali sa potoky, rieky, vybudovali sa protipovodnove valy popri tokoch. dnes sa uz skoro nic take nebuduje - az ked niekoho vytopi. u nas som si vsimol ze ta voda nechce vsiakat - nema kam? je jej ozaj tak moc? teraz v zime sa ludia chodia korculovat na role - na zamrznute obrovske \"kaluze\" vody. je ich tu v okoli plno. to este pred par rokmi nebolo. a to si pamatam ze vedelo dost vydatne prsat aj 3-4 dni v kuse. Dnes prsi jeden den a uz su povodne. Citovat
Pinďa Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Nezávidím Vám, je to smutné. No jo, ale za komunistů v Přerově se co 10 let čistilo koryto Bečvy od loděnice skoro až pod nemocnici (cca 2 -3 km). Po sametovce se už to nedělalo a tak to 1997 vletělo do Přerova, protrhlo to hráz u sportovní haly (a pak už to mělo volnou cestu do Přerova). Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 Něco takovýho nikomu nezávidim,ať je takovej anebo makovej,nedovedu si představit co bych dělal kdyby to potkalo mě Citovat
pp205 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 mam z okna krasny vyhled na jezero cca 10km az po melnik :-( kdyby to zmrzlo bylo by to perfektni kluziste ... P.s: bydlim u jezera, mozna za chvilku v nem .... Citovat
macik.83 Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 Tak mi prijde, ze voda je jiz v klidu Citovat
macik.83 Odesláno 17. leden 2011 Autor Odesláno 17. leden 2011 Labute si byly zahrat fotbal Skoda kvality Uprostred je videt fotbalova brana a vzadu loketsky hrad [upravil dne 17/1/11 03:59 macik.83] Citovat
vix Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Povodně v létě jsou na ho*no, povodně v zimě bych zrušil bez pardonu - bohužel nemůžu dělat nic jiného, než s postiženými lidmi soucítit. (Kur*a, proč mám pocit, že za osledních 15 let je těch problémů s vodou nějak \"privel´a?) A) Dost se o tom píše. Pisálkové si myslí, že lidi milujou katastrofy. Je to prostě vděčné téma. B) Řeky v ČR se zkracují. Takže, to co dříve voda urazila za 3 dny, dneska stihne za 2. C) Jels někdy Ohři? Vypanelované dno, řeka v umělém valu na 3/4 původního koryta. Pak přijdou záplavy a to je hukot. D) Hlavu, používat hlavu. Nebo, že by k nám konečně dorazilo to \"Globální oteplování\" P.S.: U nás na Šumavě jsou záplavy každoročně. Řeka i okolí je na to připravené, jen pár magorů si to občas natáčí na video, snad proto, aby se každoročníma záplavama mohli kochat večer před hlavním filmem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.