Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Predpokladam, že máš benzin.

Me u nafty to vyslo na cca 4000 - rozvoďák + dvě kladky. Cena bez práce, jen materiál. Předpokládám ale, že to bude podobný.

Samozřejmě nejde o originál peugeot ND. :-)

Guest Miro406
Odesláno

Ja som u nas na Slovensku v Peugeote platil za vymenu remena + kladky + olej + filtre a praca pred 1-2 mesiacmi 12.600,-sk

Jaj som zabudol: 406 2.0HDi 90PS

:bojim

[Editován dne 9/1/05 Miro406]

Guest Masinka
Odesláno

me to vyjde asi na 17000, tak to neustale odkladam, dokud se to nepotka :-)

Odesláno
Napsán autorem Masinka

me to vyjde asi na 17000, tak to neustale odkladam, dokud se to nepotka :-)

Tak to teda vyrazne usetris, ale nevim jestli to teda budes mit zadarmo, jako kdysi Beda Travnicek :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ty uvedené informace o cenách jsou trochu vágní. Musíte napsat co se všechno s těma rozvodama dělalo. Když se do toho započítá vodní pumpa, napínací kladky a práce (P406 HDi), tak se můžete dostat klidně na 12 litrů i u takovýho Vašendy. :(

PS : Co si myslíte o těch napínacích kladkách ? Je vhodné to udělat rovnou s rozvodama ? Dá se poznat jestli jsou načnuté ?

[Editován dne 22/1/05 -=Michal=-]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

3800,- kč. Zatím nevím, jestli je to \"originál\" v \"originální\" krabici, nebo \"originál\" v krabici od výrobce :papa

-=Michal=-: Kladky měnit rozhodně s řemenem!

[Editován dne 17/3/05 Jezkovi.voci]

Odesláno

Ptal jsem se u Vašendů a na starý model je to něco přes 5,5 tis.Kč (práce 1,8 a materiál 3,7), pokud se nepřijde na nic jinýho ....:D

[Editován dne 21/3/05 MilaS]

Odesláno

Cena rozvodového řemene na 2.0 Turbo (Gates 5215XS) 734,- napínací kladka (Timken TKR 9890) 859,- :P takže pohoda(turbík má oproti 16 V jen jednu nápínací kladku)

Rozhodně vždy vyměnit komplet.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak chci podat nějaké cenové info o opravách 406 2,0 HDI. měnil jsem komplet rozvody+kotouče+destičky a tyč stabil. a cena bez dokladu 8432,- Kč tak co si o tom myslíte.:papa

Odesláno
Napsán autorem Krmy

Jen k tomu dodávám ,že to dělal kámoš a ten by mi tam žádný šunty nedal. Adal mi na to záruku. Takže :P

No jo. Jenomže každej nemá kámoše co se mu ve volných chvílích můžou hrabat v autě.

Odesláno

Tak jsem si nechal udělat ty rozvody v servise, který se spacializuje na peugeoty a citrony.

Vyšlo mě to celé na 9000,-Kč (asi 3500 řemen s kladkama, 1500 vodní pumpa, 450 svíčky, 2000 olej s filtrem a zbytek práce)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...