MilanF1 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Mně přijde divný, že se kucká, než chytne. Tohle mi to taky dělalo, ale pak jsem vyměnil filtry () a jakmile starter otočí motorem, tak to chytí (bez kuckání). Baterka teda už mi točí málo, ale zatím mi to chytá. Na příští zimu dám novou (ale větší než 55Ah). Takže za mě buď na palivu nebo vzduchu Citovat
JirkaMTPO Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Možná jsem na to přišel. Zkus přez noc parkovat třeba v práci, nebo někde jinde, než parkuješ.;)Omlouvám se, není to sranda, ale nabízelo se to. Citovat
C82003 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Tak jen pro info.Doktor určil viníka a to vstřiky.Tak teď doufám že půjdou ven.Jestli to někdo zvás absolvoval tak prosím napište.Dík Citovat
Kadliky Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Ahoj chlapi, vyndaval z Vás někdo naftové čerpadlo ?? Loňská zima - nastartuji a nafta pod autem. Kapalo ( rosilo ) to pod takovou kostičkou navrchu čerpadla. Pak to nějak dalo pokoj a dnes cca po roce zas louže pod autem. Neměl jsem čas koukat, zda je to to samé, ale bylo mi řečeno, že musí ven rozvody atd, když chceš vyndat čerpadlo. Začínám si myslet, zda to nědělají aditiva. Bez aditiv se to v létě jakoby zanese a v zimě aditiva rozpustí něco málo vrstvy, která stačí :myslimzabránit úniku. Citovat
mablees Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Uff , tak já mám novou baterku 74 , a někde mě to asi žere proud . . .nechám auto stát dva dny a pak při startu se mě rozblikaj blinkry (slabá baterka) Citovat
golias Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 no nevim jak je to s těma blinkrama, ale já dával 77 vartu a blinkry se taky rozblikaj ale dělá to jenom když hodně mrzne tedka vubec Citovat
mablees Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 hmm , tak ale něco to musí stejně žrát z baterie Citovat
hamplik78 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Chlapi,mám podobný problém.Když se se teplota přiblíží k nule,není šance nastartovat.Baterie nová,svíčky nové,žhavící relé-nové.Něco blokuje startování,startér točí jak zběsilej a nic.Jediná šance kdy to chytne pokaždé,když stříknu do sání startovací sprej a to může být baterie skoro vybitá a venku -18.Nemáte někdo nějaký nápad?Diagnostika nic neukazuje. Citovat
bibo807 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 a co vaha vzduchu že přivře sani?ale to by pak nejelo ale vubec ne? Citovat
Sasula Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 taky to muze byt naftou... davam ted radeji premiovy... a zadny problem... Citovat
bibo807 Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 taky to muze byt naftou... davam ted radeji premiovy... a zadny problem... no ja přes zimu taky tankuju u benzinky protože tam maji arktickou naftu ale stoji to balik jako blazen ta zima..ale zase v letě se to vreti jak maš litr za 20k tak se to da:) Citovat
feste Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 I já parkuji pod hvězdami a startuji bez problémů Citovat
hamplik78 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Naftu beru jen kvalitní,nedávno jsem měnil filtry a automechanik říkal,že je to čistý,že je vidět,že tankuju dobrou naftu.Teď tam přidávám aditiva,to je jasný.Třeba před chvílí jsem startoval,jsou 3 nad nulou a prd.Startér točí,jak blázen,nakonec se ozve pípnutí,tak jsem toho nechal.V zápětí otočil a šup,vrčí.V týdnu v garáži v -4,venku -12 a naskočil na první otočení.Prostě někde je nějaká kravina,která to blokuje. Citovat
Juve Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Ako som už písal aj v inom vlákne po zapnutí nezáv.kúrenia na C8 12 min pred štartom a následnom štartovaní mi zapnú všetky 4 smerovky. Mám tam momentálne bateriu Banner PowerBull 74 Ah r.v 2006 a nepomohlo ani nabíjanie . Budem nútený kúpiť novú bateriu ,a kedže chcem používať pred štartovaním predohrev vody a auto je komplet v elektrike + xenony, uvažujem nad Vartou Silver 77 Ah alebo Bosch Silver S5 77 Ah a chcem sa spýtať: Aká je predpísaná originál kapacita batérie do C8 resp 807 ??? Nebude nejaký problém pre alternátor ak dám silnejšiu batériu?? Ď. Citovat
golias Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 V katalogu varty je psaná právě 77AH silver, já ju kupoval loni. Citovat
Juve Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Aháá..Veru máš pravdu. Idem kúpiť. Na všetku tú el.výbavu + kúrenie a krátke trasy je tá 74 Ah prislabá... hlavne keď má 5,5 roka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.