Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně přijde divný, že se kucká, než chytne. Tohle mi to taky dělalo, ale pak jsem vyměnil filtry (:blicismajlik) a jakmile starter otočí motorem, tak to chytí (bez kuckání). Baterka teda už mi točí málo, ale zatím mi to chytá. Na příští zimu dám novou (ale větší než 55Ah). Takže za mě buď na palivu nebo vzduchu :papa

Odesláno

Možná jsem na to přišel. Zkus přez noc parkovat třeba v práci, nebo někde jinde, než parkuješ.:myslim:D;)Omlouvám se, není to sranda, ale nabízelo se to.:papa

Odesláno

Ahoj chlapi, vyndaval z Vás někdo naftové čerpadlo ?? Loňská zima - nastartuji a nafta pod autem. Kapalo ( rosilo ) to pod takovou kostičkou navrchu čerpadla. Pak to nějak dalo pokoj a dnes cca po roce zas louže pod autem. Neměl jsem čas koukat, zda je to to samé, ale bylo mi řečeno, že musí ven rozvody atd, když chceš vyndat čerpadlo. Začínám si myslet, zda to nědělají aditiva. Bez aditiv se to v létě jakoby zanese a v zimě aditiva rozpustí něco málo vrstvy, která stačí :myslimzabránit úniku. :o

Odesláno

Uff , tak já mám novou baterku 74 , a někde mě to asi žere proud . . .nechám auto stát dva dny a pak při startu se mě rozblikaj blinkry (slabá baterka) :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapi,mám podobný problém.Když se se teplota přiblíží k nule,není šance nastartovat.Baterie nová,svíčky nové,žhavící relé-nové.Něco blokuje startování,startér točí jak zběsilej a nic.Jediná šance kdy to chytne pokaždé,když stříknu do sání startovací sprej a to může být baterie skoro vybitá a venku -18.Nemáte někdo nějaký nápad?Diagnostika nic neukazuje.

Odesláno
taky to muze byt naftou... davam ted radeji premiovy... a zadny problem...

no ja přes zimu taky tankuju u benzinky protože tam maji arktickou naftu ale stoji to balik jako blazen ta zima..ale zase v letě se to vreti jak maš litr za 20k tak se to da:)

Odesláno

Naftu beru jen kvalitní,nedávno jsem měnil filtry a automechanik říkal,že je to čistý,že je vidět,že tankuju dobrou naftu.Teď tam přidávám aditiva,to je jasný.Třeba před chvílí jsem startoval,jsou 3 nad nulou a prd.Startér točí,jak blázen,nakonec se ozve pípnutí,tak jsem toho nechal.V zápětí otočil a šup,vrčí.V týdnu v garáži v -4,venku -12 a naskočil na první otočení.Prostě někde je nějaká kravina,která to blokuje.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ako som už písal aj v inom vlákne po zapnutí nezáv.kúrenia na C8 12 min pred štartom a následnom štartovaní mi zapnú všetky 4 smerovky.

Mám tam momentálne bateriu Banner PowerBull 74 Ah r.v 2006 a nepomohlo ani nabíjanie .

Budem nútený kúpiť novú bateriu ,a kedže chcem používať pred štartovaním predohrev vody a auto je komplet v elektrike + xenony, uvažujem nad Vartou Silver 77 Ah alebo Bosch Silver S5 77 Ah a chcem sa spýtať:

Aká je predpísaná originál kapacita batérie do C8 resp 807 ???

Nebude nejaký problém pre alternátor ak dám silnejšiu batériu??

Ď.

Odesláno

Aháá..Veru máš pravdu. Idem kúpiť.

Na všetku tú el.výbavu + kúrenie a krátke trasy je tá 74 Ah prislabá...

hlavne keď má 5,5 roka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...