Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No Peter, ty kluku jedna ušatá. Jak se máš a co děláš. Zastav se příští týden na Kokořín na sraz ať proberem novinky:D

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Povrzává Vám někomu středový tunel? Není to nic hrozného, ale zřejmě to dám v záruce opravit, protože když mám o tunel opřené koleno, nebo je moc teplo, tunel vrže a skřípe.

Odesláno

Ano mam ten isty problem...je to hlavne ked je teplo a mam pustenu klimu...u mna to vychadza hlavne z miesta kde je radio....uz som aj rozmyslal ze ho demontujem a skusim to nejako vypodlozit nejakym tesnenim lebo to praskanie je dost hrozne..

Odesláno

Na to se musí určitě vztahovat záruka. Tohle je vada a ne vlastnost. tento týden zajedu do servisu a uvidím, co mi na to poví. taky mi trošku vrže sedačka uvnitř. Zřejmě jsou tam nějaké pružiny a vržou o látku nebo tak něco. Jsem zvědav, co si vymyslí, aby to nemuseli měnit :-)

Odesláno

Toto vrzani jsem si nakonec odstranil sám. Panel jde krásně rozebrat a vrze to konkrétně okolo rádia. Sedačka mi taky vrze ale to je asi neodstranitelné. Jo a dnes mi volali ze servisu, že je svolavacka na vibrujici řízení ze se bude něco měnit na nápravě. Myslím ze zadní uložení nebo tak něco.

Odesláno

Já byl dnes reklamovat to vrzání tunelu. V pátek jsem objednán na servis, jsem zvědav co s tím udělají. Ještě jsem zjistil, že mi nehraje zadní reproduktor ve dveřích tak to tam nahlásím taky.

Odesláno

@martinecondrej

Ondro, vedel by si nejako popisat ako si rozobrel ten panel a ako si to potom vytesnil? Ak je to nieco jednoduche tak by som si to spravil aj sam...nechce sa mi kvoli tomu bezat do servisu...Diky moc.

Odesláno

Ahojte, som tu uplne novy, tiez som si / pre zenu kupil tohto krasavca s uistenim, ze Peugeoty maju svoje problemove roky uz za sebou a tieto nove su uz ina pesnicka. Ako tak pozeram, asi nie.

No, ale tiez by som sa rad na nieco postazoval:

1. mnoho ludi pise, ako je krasne tichy, ja vsak s mojim malym motorom (1.6 Vti) to zrovna povedat nemozem, ked to porovnam s autami, ktore som mal alebo mam (vsetko tiez 1.6) sa mi zda, hlavne pri pridavani dost hlucny (obavam sa, ci to nie je sposobene prave tou retazou), vyslovene pri pridavani sa ku klasickemu zvuku motora prida este cosi hlucnejsie, ked netlacim prilis na plyn a uz len udrziavam rychlost, tak to nie je - kto mate benzin, resp. VTi dajte mi pls. nejaky feedback

2. nadavno som si vsimol a nie je to pravidelne, ze po vlozeni kluca a otoceni do prvej polohy sa stane, ze zacne hvilku poskakovat rucika meraca rychlosti (skace jemne pod 0km/hod a sprevdza to taky bzucavy zvuk, ako keby sa neustale prepinalo nejake rele) - neviete cim to moze byt.

3. v operkach mam LCD monitory a vzadu v stredovej konzole su konektory na pripojenie dvoch zariadeni a prepinace na volby AV vstupov pre jednotlive LCD. Znova, nie je to stale, stane sa to obcas / obcas to funguje, po pripojeni na AV1 sa tvari \"NO SIGNAL\" ked to prehodim na AV2 tak to funguje. Zda sa mi, ze je to sposobene teplotou, pretoze ten isty den mi to pocas dna nefungovalo a podvecer to islo, bez toho, ze by som s autom niekam isiel (samozrejem na pouzivanie LCD je potrebne nastarovat) - pls. kto mate LCD, nemamte nahodou tento isty problem?

4. os volantu je naklonena vlavo, pricom ale auto ide krasne rovno, bez zmeny smeru po pusteni volantu. Bol som s tym aj v servise, stale ma presviedcali, ze je rovno, uz som si myslel, ze som magor. Vratil som sa vsak teraz z dovolenky v Taliansku a mal som dost casu si vychutnat to vychylenie a nie je to nic subjektivne. - pani, poprosm o radu, mam ist na geometriu, da sa ta os nastavit inak?

Odesláno
Ahojte, som tu uplne novy, tiez som si / pre zenu kupil tohto krasavca s uistenim, ze Peugeoty maju svoje problemove roky uz za sebou a tieto nove su uz ina pesnicka. Ako tak pozeram, asi nie.

No, ale tiez by som sa rad na nieco postazoval:

1. mnoho ludi pise, ako je krasne tichy, ja vsak s mojim malym motorom (1.6 Vti) to zrovna povedat nemozem, ked to porovnam s autami, ktore som mal alebo mam (vsetko tiez 1.6) sa mi zda, hlavne pri pridavani dost hlucny (obavam sa, ci to nie je sposobene prave tou retazou), vyslovene pri pridavani sa ku klasickemu zvuku motora prida este cosi hlucnejsie, ked netlacim prilis na plyn a uz len udrziavam rychlost, tak to nie je - kto mate benzin, resp. VTi dajte mi pls. nejaky feedback

2. nadavno som si vsimol a nie je to pravidelne, ze po vlozeni kluca a otoceni do prvej polohy sa stane, ze zacne hvilku poskakovat rucika meraca rychlosti (skace jemne pod 0km/hod a sprevdza to taky bzucavy zvuk, ako keby sa neustale prepinalo nejake rele) - neviete cim to moze byt.

3. v operkach mam LCD monitory a vzadu v stredovej konzole su konektory na pripojenie dvoch zariadeni a prepinace na volby AV vstupov pre jednotlive LCD. Znova, nie je to stale, stane sa to obcas / obcas to funguje, po pripojeni na AV1 sa tvari \"NO SIGNAL\" ked to prehodim na AV2 tak to funguje. Zda sa mi, ze je to sposobene teplotou, pretoze ten isty den mi to pocas dna nefungovalo a podvecer to islo, bez toho, ze by som s autom niekam isiel (samozrejem na pouzivanie LCD je potrebne nastarovat) - pls. kto mate LCD, nemamte nahodou tento isty problem?

4. os volantu je naklonena vlavo, pricom ale auto ide krasne rovno, bez zmeny smeru po pusteni volantu. Bol som s tym aj v servise, stale ma presviedcali, ze je rovno, uz som si myslel, ze som magor. Vratil som sa vsak teraz z dovolenky v Taliansku a mal som dost casu si vychutnat to vychylenie a nie je to nic subjektivne. - pani, poprosm o radu, mam ist na geometriu, da sa ta os nastavit inak?

1. nevím, mám 2.0Hdi a subjektivně je tichý

2. nesleduji nic takového - navštiv servis

3. Mám LCD v opšrkách, ale zatím fungují jak mají. Máš v pořádku kabel (stačí, aby byla třeba některá žíla nalomená a už to může dělat blbosti).

4. Volant mám taky jemně doleva a auto jede rovně. Může to být třeba najetím do nějaké díry a osa se vychílí. Geometrie by to měla spravit.

Jinak každá značka má něco a má své mouchy a stejně tak každý kus je jiný. Bohužel, jsou to stroje, které jezdí po docela zničených silnicích, stojí na slunci, prší na ně a je to spousta mechaniky a elektroniky. Nejsou to švýcarské hodinky. Takhle se na to musíš dívat :-)

Odesláno

Dakujem za reakciu

video kablom to nebude, stravil som dnes 15min. sedenim vzadu a prehadzoval som ten isty kabel z AV1 do AV2 a opacne a ziadny efekt, AV2 islo AV1 nie. Toto iste som robil pre dvoma dnami, tize asi 15min a fungovali oba, bolo vsak podstatne chladnejsie a bolo cca. osem hodin vecer. Uz si snazim nieco nahovorit, mozno to bude nieco v elektronike toho rozdelovaca, nieco sa tam moze prehriat a prestane to fungovat.

Mam este jenu otazocku:

Na tomto aute som vyrazne nespokojny s riadenim, mnoho veci je citi vo volante, nerovnosti z cesty, pri pomalej jazde a zatacani detto (hlavne ak je hrbol na ceste), je to navyse aj sprevadzane roznymi zvukmi. Ked som bol v servise a chcel som aby mi pozreli tu geometriu, tak som im dal skontrolovat aj prednu napravu, capy atd. a povedali, ze je vsetko ok. Ake mas pocity z riadenia, teda hlavne s porovnanim s inymi autami? Inak, mam toto auto vobec variabilny posilovac, ktory tuhne pri vyssich richlostiach? Mam pocit, ze je rovnako citlivy bez ohladu na to ako rychlo idem.

Odesláno
Dakujem za reakciu

video kablom to nebude, stravil som dnes 15min. sedenim vzadu a prehadzoval som ten isty kabel z AV1 do AV2 a opacne a ziadny efekt, AV2 islo AV1 nie. Toto iste som robil pre dvoma dnami, tize asi 15min a fungovali oba, bolo vsak podstatne chladnejsie a bolo cca. osem hodin vecer. Uz si snazim nieco nahovorit, mozno to bude nieco v elektronike toho rozdelovaca, nieco sa tam moze prehriat a prestane to fungovat.

Mam este jenu otazocku:

Na tomto aute som vyrazne nespokojny s riadenim, mnoho veci je citi vo volante, nerovnosti z cesty, pri pomalej jazde a zatacani detto (hlavne ak je hrbol na ceste), je to navyse aj sprevadzane roznymi zvukmi. Ked som bol v servise a chcel som aby mi pozreli tu geometriu, tak som im dal skontrolovat aj prednu napravu, capy atd. a povedali, ze je vsetko ok. Ake mas pocity z riadenia, teda hlavne s porovnanim s inymi autami? Inak, mam toto auto vobec variabilny posilovac, ktory tuhne pri vyssich richlostiach? Mam pocit, ze je rovnako citlivy bez ohladu na to ako rychlo idem.

Mám pocit že 5008 variabilní posilovač nemá. Řízení je prostě - francouzské :-) ale dá se na to zvyknout. Je pravda, že to už není klasický měkký Peugeot, ale je trošku tvrdší a ona sama torzní příčka taky něco svého na hrbolech udělá.

Odesláno

Ja len dufam, ze tu ta francuzskot konci, dufam, ze to nebude take poruchove ako Renault.

Inak este jedna vec, uz sa mi to stalo dva krat, ked poriadne prsi, tak mi odisu parkovacie senzory, svieti trojuholnik s ! a zu zobrazene vsetku palicky dvoch strednych senzorov (zadne bocne nie). ked auto oschne alebo staci ocistenie senzorov od spiny alebo vody, tak to funguje ok. Zaznamenal si aj ty nieco take?

Odesláno

U těch předních senzorů ti to bere za deště rámeček od značky, taky mi to dělalo, stačí ji mírně přihnout aby tak nevystupovala. S DVD nemám žádný problém. V řízení se mi taky nezdá nic špatného, volant je rovně a necítím tolik nerovností. A koukám, že máš benzína a v červené, pročti si celou sekci a zjistíš, že červená nosí smůlu:aut:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...